På jakt efter söta babykläder? Titta hit!

Maxines garderob svämmar över av urvuxna kläder och jag börjar nu inse att jag kanske inte kan spara på allt… Först och främst så tar jag inte för givet att jag kommer få ett till barn. Att få barn är en gåva och inte en självklarhet. Och får jag i framtiden bli mamma ännu en gång så kanske det blir en pojke? Vem vet?..

Därför har jag rensat och sorterat ut en hel del av de fina plagg Maxine burit under sina första månader. Ni som redan är föräldrar vet ju hur snabbt de små liven växer så alla plagg är såklart i gott skick och endast använda ett fåtal gånger.

Jag har allt från bodys, byxor, leggings, tröjor, koftor, klänningar, pyjamasar och overaller i storlekarna 56-78. Märken som Ralph Lauren, Zara, How To Kiss A Frog, Miniature, Missoni/Lindex, Newbie m.fl.

Är du intresserad av att köpa allt är det en bra uppdelning mellan storlekar och typ av plagg för en liten bebis från 1-9 månader. Och bara massa fint såklart! 😉 Eller så kanske du vill köpa alla plagg i en viss storlek?

Välkommen att maila mig vid intresse!

[email protected]

 

 

 

4 kommentarer

4 kommentarer till På jakt efter söta babykläder? Titta hit!

 1. E skriver:

  Vilken härligt befriande inställning till livet och dess ovisshet i mångt och mycket, att se sitt
  barn som den underbara gåva det är, utan blanda in om, var, när och hur nästa ska komma.
  Helt enkelt vara närvarande med sitt barn, det är stort !

 2. Anna skriver:

  Hej Sophie!
  Nu är det en pojke som ligger i min mage så jag får väl hålla mig ifrån detta erbjudande. Haha även om det är lockande! Sjukt fina grejer! Du ska inte sälja någon av dina axelremsväskor? Letar efter ngt lite mindre att ha när man ska dra barnvagn. Älskar ju dina celine trio bags, men de är kanske inte till salu? Du får gärna skriva antingen på mejlen eller här om du har ngt skojigt som du vill byta ut. Med vänlig hälsning, Anna

 3. Annsofie skriver:

  Hej!
  Jag har mailat dig.
  Mvh Annsofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida