Helgen i bilder!

Nu har det varit något ytterligare knas med bloggen så även inloggningen från datorn har strulat.. Men jag ser nu i skrivande stund att layouten i WordPress ser annorlunda ut så det har väl skett någon slags uppdatering. Nu är jag åter på banan igen iaf!

Trots att större delen av helgen har spenderats hemma så är jag helt slut i såväl kropp som knopp! Kan vara för att Maxine, om möjligt, är ännu vildare än vanligt och att hon bestämt tycker att varenda skåp och låda i hela våningen ska tömmas på allt sitt innehåll. Gärna genom att först sätta sig i lådan och med propellrar som ben försöka slunga ut diverse leksaker, blöjor, skålar, salladsbestick, skärbrädor, nappflaskor m.m. Ingen idé att försöka städa upp heller eftersom det dröjer cirka en millisekund så är hon där igen och röjer loss! 😉 Har beställt sådana ”barnlås” som jag ska fixa med i veckan. Tills dess får det se ut som ett bombnedslag här hemma!

IMG_4075IMG_4073IMG_4039IMG_4098Ja, man blir trött av att leva rövare! 😉

IMG_4044Alla hjärtans dag-present från mamma och pappa 🙂

IMG_4106Energirik quinoa-sallad mättar och piggar upp!

Ikväll blir det Spaghetti Carbonara och rödtjut.. Mmmm.. Längtar redan!

Hoppas ni haft alla haft en underbar helg!

Kram!

 

1 kommentar

1 kommentar till Helgen i bilder!

  1. Lotta skriver:

    Hej! Vilken smarrig sallad! Vad är receptet? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida