En annorlunda detox :)

Dagar blev till veckor men nu är jag här igen! Ibland går jag för fort fram i såväl tankar som handlingar, och då är det viktigt att dra ned på farten, att stanna upp och med ett lugnt, stilla och närvarande sinne se, verkligen se, på ens liv, ens vardag, familj, vänner, framtidsdrömmar, nutidsdrömmar och allt annat som hör livet till. Jag kände för några veckor sedan att jag var i behov av en sociala medier-detox. (Med undantag för ett fåtal Instagram-inlägg.) Men inte bara att släppa taget om sociala medier för en stund utan även släppa taget om själva mobilen, den som man ständigt ”måste” ha nära till hands. Så skönt att glömma bort var man lagt mobilen för att det var flera timmar sedan man använde den sist. Så skönt att även stänga av mobilen då och då!
Kan inte ni också känna så ibland? Att man bara vill stänga ner alla möjligheter att bli nådd. Att bara få vara, i nuet, utan att bli distraherad eller avbruten.
Men så finns det ju så mycket kul att se, höra, läsa och dela med sig av i sociala medier och efter några veckors distans och uppehåll är man där igen, full av ny inspiration och energi!

20140528-113625-41785257.jpg

1 kommentar

1 kommentar till En annorlunda detox :)

  1. n skriver:

    Så kul att ha dig tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *