Juica!

Idag börjar min 3-dagarscleanse med Juica. Har cleansat ett par gånger tidigare men då med raw food. Nu är det bara juice som gäller så det ska bli spännande att se hur kropp och sinne reagerar under dessa 3 dagar.

För ett par år sedan var jag på ett ställe som heter Living Food Institute i Värmskog, Värmland i en vecka och åt då uteslutande råkost och drack en hel del vetegräsjuice och rejuvelac. Hade öroninflammation när jag kom dit och bestämde mig för att slopa penicillinet som min läkare ordinerat till mig och istället se hur den nya kosten skulle mottas i kroppen. Första 2-3 dagarna var jobbiga (mest pga avsaknaden av kaffe tror jag) men halvvägs in i veckan var jag helt frisk och vid veckans slut var jag som en helt ny människa! Sprang 1,2 mil den dagen vi åkte därifrån. Hade då aldrig sprungit längre än 5 km. Häftigt! Har nog aldrig känt mig så full av energi som då.

Idag är jag också sjuk. Rejält förkyld och ont i halsen. Hoppas vara frisk som en nötkärna om tre dagar!

20140530-084113-31273420.jpg

3 kommentarer

3 kommentarer till Juica!

 1. Hanna skriver:

  Pratar Maxine någonting? Vad kan hon säga isf? 🙂

  • sophierosensvard skriver:

   Hej Hanna!

   Ja, hon ”pratar” massor! Inte alltid man förstår dock 😉 Men hon säger ord som ”mamma”, ”pappa”, ”titta”, ”titta där”, ”napp” ”ja”, ”nej”, ”hej” ”hej då” och så sjunger hon mycket! ”bä bä vita lamm”, ”lilla snigel, akta dig” och ”blinka lilla stjärna” bland annat. Hon sjunger nästan mer än hon pratar 😉 Så härligt tycker jag som älskar musik! Man blir ju så glad av att sjunga och lyssna på musik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *