Tjejmilen

Godmorgon fina läsare! Idag skiner solen här i Stockholm och visst är det lite lättare att leva då!  Har sovit som en stock i natt då det blev sent jobb igår. Idag fortsätter jag packa varor och ser framemot när leveransen går iväg under eftermiddagen, då börjar nämligen min semester:)
Jag passar även på att träna varje dag när jag är i stan då det nalkas tjejmilen, här kommer en länk till deras hemsida om du är sugen på att anmäla dig och delta, det är ett roligt lopp på 1 mil http://www.tjejmilen.se/start/

Imorgon bär det av till landet då min fina bror Daniel med familj kommer och mitt brorsbarn Michaela med familj, det kommer att bli fullt ståhej på kobben. Jag gillar verkligen när det är livat med familj och vänner:) och skall bjuda er på mycket roliga bilder i helgen.

Men nu är det dags för morgonens PW….Vi hörs lite senare:)

 

 

 

http://www.tjejmilen.se/start/

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida