Äntligen!

 

 

Startade upp min dag med en riktigt skön powerwalk runt Skeppsbron och här på Strömkajen var det fullknökat med folk som skulle med skärgårdsbåtarna på tur. Lite avis på alla semesterfirare blev jag allt, men det var bara att spatsera i rask takt förbi.

Mitt ÄNTLIGEN betyder att jag nu startat min semester efter mycket jobb med leveranser som varit lite svåra, men idag gick mina varor iväg och jag känner mig minst tio kilo lättare, Tack underbara Pia & Petra som ställt upp och hjälp mig!!
Det blev även en snabb tur till Tyresö där ännu en god vän håller till Kim Kärnfalk, hennes darlingar  Ziggy & Smilla skulle idag få sina nya fina puffar och på bilden nedan ser ni ju att dom blev till belåtenhet:)

Dagen har även tillbringats i tvättstugan och dit verkar bara jag hitta, får nog slittsla en bana så att även Gert hittar dit.
Kvällen avrundades faktiskt även med en liten löprunda, hade egentligen ingen lust alls utan ville helst bara slänga mig på soffan.
Då kom jag att tänka på några ord som Paolo Robert skrev på FB häromdagen, har var då i en liknande situation men vände det till att ” I de omotiverade stunderna kan det vara bra att träna viljan” Klockrent tycker jag och tog på mig löparskorna.
Väl därute så känns det helt ok och det blev en kortare runda i snabbt tempo och mycket trappor…..:)

Nu skall jag packa väskorna inför morgodagens färd ut till Kobben, tänkte sikta på att komma iväg riktigt tidigt……

GODNATT!

image

 

image

1 kommentar

1 kommentar till Äntligen!

  1. Pia skriver:

    Tack för den goda middagen och sovplats;-) Kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.