När alla åkt hem!

Efter urmysiga dagar med familj o vänner begav sig idag samtliga hem. Jösses vad tomt det blev! Blev lite deppig då JAG älskar att ha liv o russel runt mig. Men men det är bara att se framemot nästa gång vi ses och hoppas på att det blir väldigt snart. Det blev en bastu för mig och Gert då vi försökte landa i stillheten, gick sådär! Fick ett sms av våra goda vänner Catherine och Jocke som undrade om vi ville komma över på middag, sagt o gjort vi kastade oss handlöst iväg:) snacka om att bli räddade från tystnaden:)

image

image

image

image

image

image

Vi fick njuta av fantastisk middag och ett rejält skådespel då himmel bjöd på blixtrar o dunder och en rejält regnväder.Tack fina C o J för ännu en trevlig kväll!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida