Middag Fylking & Läckberg

Våra goda vänner Camilla & Martin hade bestämt sig för att skämma bort oss och bjöd på underbar middag på Högmarsökrog. Älskar verkligen detta udda ställe! Har ni inte varit där så åk dit. Våra små guldklimpar Figaro & Charlie var såklart med och dom är ju bara så Goa, fick ge Charlie fem minuter för att komma över sin blyghet men sedan satt han i mitt knä och sade” eat Me ” som jag förmodar är hans första ord på engelska:) Han har helt enkelt hängt mycket med Camillas syster dotter Hanna som är här på besök från Australien. Robban Aschberg dök in och gjorde oss lite sällskap……en mycket trevlig kväll:-) Tack herr & fru Läckberg Melin för skönt umgänge och god mat.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

1 kommentar

1 kommentar till Middag Fylking & Läckberg

  1. Martin Melin skriver:

    Tack själva!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida