Girls just wanna have fun……

Oj oj oj vilken helg det varit:) Så himla roligt!! Fredagens tjejfest blev så grymt lyckad och jag blir varm i hjärtat över att ha så fina och roliga vänner. Det vilar verkligen inga ledsamheter här, nej nej!!! Full fart från början till slut och slutet blev förstvid 05 🙂
Vi var ca 20 tjejer som höll låda i det Fylkingska fortet. Det blev underbart god mat al la Petra, hon är ju bara så grym på att fixa till det. Hon vevade snabbt ihop potatis o purjolökssoppa m outstanding chevremuffins, ceasar sallad och kronärtkockssallad m sparris torkade serranochips och till dessert blev det kladdkaka m saffransgrädde.
Mycket gott!!! Vänninan Annelie som har webbutiken www.inreda.com hade sponsrat med kvällens vackra glas och muggar från märket ”Rice”, alla dessa fina glas och muggar kommer att följa med till vårat lantställe i sommar, bättre partyglas får man leta efter:) Kommer även att komplettera med tallrikar och lite annat:)
Annelie hade tillsammans med flickorna Camilla & Petra på Arbrå Ångbageri även fixat kvällens goodiebag som alla tjejerna fick när dom gick hem. Så goda kakor i en himla fin kakburk:)
Jag hade kvällen till ära flickorna Sofie & Athi som lyxade till det med nagelmanikyr för dom som önskade, här fick man fin fina naglar för en liten slant:) Ja du hör ju själv! kvällen blev fantastisk…..
Tack säger jag till alla goa vänner som kom men en flaska vin under armen, tack! underbara Petra för all hjälp och ett stort tack till företagen Inreda.com och Arbrå Ångbageri:) Och tack Gert för att du åkte till Newyork så att vi kunde köra loss här hemma……:)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida