NewYork NewYork……..

Igår körde jag maken och de älsta sönerna till Arlanda flygplats, det skulle bära av till NEWYORK för herrarna Fylking.
Jätte kul tycker jag, först och främst för att far och söner gör något kul ihop men också för att Gert ALDRIG varit i USA.
Verkligen på tiden tycker jag! Själv har jag haft den stora förmånen att fått vara där, om än på jobb men visst hann jag att se endel av The Big Apple:)
Det var jag och min fd kollega och goda vän Pia Aldenhed som åkte över då mitt företag DOGArtist blev inviterade till den världs omtalade hundmässan ”Pet Fashionweek i Newyork” Riktigt coolt! Två svenska företag var dit bjudna, VI och Manfred of Sweden, hot hot! Bilder från mässan skall jag leta fram vid tillfälle men idag bjuder jag på lite andra fina bilder på Mig och Pia i den häftiga staden NY.

 Shit vilken fantastisk resa vi hade! Pratade just med Gert och han har det kanon bra ”Over there”…..

När katten är bort så dansar råttorna på bordet….och det ligger väl något i det ordspråket. I det Fylkingska fortet laddas det för tjejfest Fredag kväll, jätte kul! Tog en tur till min väninna Annelie idag som driver nätbutiken www.inreda.com . Hon säljer blandannat märket RICE som jag blivit totalt kär i och skall ha på landet i sommar. Men då vi är ca 30 tjejer imorgon så tyckte jag att det passade utmärkt att premiär testa de nya Rice produkterna 🙂 Tack Annelie för alla mina shoppingkassar idag 🙂

1 kommentar

1 kommentar till NewYork NewYork……..

  1. Pia skriver:

    Never ever I will forgett our time in New York-;) kisses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida