Vabb & Goda Kakor!

Himmel o pannkaka vad körigt livet är just nu! Har verkligen tok mycket med jobb och tyvärr blir min blogg lite lidande, inte alls meningen! Men ibland räcker helt enkelt inte tiden till, usch!

Natten till idag tillbringade jag med en hostande Figaro i soffan, det blev en sittande sovställning då hans hosta var konstant och visst gör man ju allt för att hjälpa sina barn? Natten bjöd alltså inte på så god sömn som man skulle behövt!
Lilleman fick såklart vara hemma och för min del blev det endel jobb hemifrån, just detta är väl en av de positiva bitarna med att  vara egenföretagare (man kan tillåta sig att vara flexibel). Dock innebär det ju att jag istället får sitta kväll och halva natten för att hinna klart det jag måste göra, men ändå!

En fika hemma med Figaro är ju alltid mysigt och efter min tjejfest så har vi dem abslout godaste kakorna att mumsa på.
Vet inte om du hört talas om Arbrå Ångbageri, har Du inte det så kika in HÄR
Allt dom bakar smakar fantastiskt och kakburkarna som kakorna levereras i är sååå himla fina:) Pryder nu mitt hem!!
Det är min goda vän Annelie på www.inreda.com som introducerade mig och alla tjejerna på festen i denna underbara kakvärld. Då fick alla en goodie kakbag med sig hem!!!  Avis? yes, då är det bara att gå in på Inreda.com och beställa din fina burk:) 
Säger bara ”Ett varmt tack till Camilla och Petra på Arbrå Ångbageri”

1 kommentar

1 kommentar till Vabb & Goda Kakor!

  1. Ulrika skriver:

    Vilka läckra burkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida