Träningsstatestik o föräldrarmöte

Idag har varit ännu en händelserik dag på kontoret och vi är ännu ett steg närmare vårt mål. På Fredag skall det mesta vara så gott som klart och snart, jag säger snart! skall även Du få ta del och tycka till om vårt nya projekt.

Kikade in på min träningsstatestik då träningen varit min enda fria zoon den sista tiden. Jag går liksom in i en grotta när jobbet tar över och har svårt att hitta ro i själen. Men när jag kommer till träningen blåser mina tankar bort för en stund och det som innan kändes tungt, känns helt enkelt mycket mycket lättare…..En av träningens goda egenskaper( finns massor) I Jan o Feb snittar jag på 3 träningspass i veckan, detta enligt statistiken på mina sidor på SATS. Därutöver kör jag ju även något/några löppass i veckan, så jag landar på 4-5 dagars träning/ Vecka just nu…..
Det är faktiskt det mesta jag någonsin tränat och visst kan det verka något desperat…..Men jag tror faktiskt inte att man kan röra på sig för mycket. Hela dagarna sitter i varjefall jag stilla, då mycket av mitt jobb sker vid datorn.

Min träning är väldigt varierande och jag varvar mellan mina favoriter Spinning, Bodypump, Crosstraining/ GRIT samt Löpning. Önskar dock att jag kunde hitta en rutin för lite hemma aktiviteter också, men jag har inte lyckats få in det ännu.
Har du några tips för bra träning hemma?

image

Kvällen tillbringade jag på föräldrarmöte på Figaros förskola. Så roligt att få se vilka projekt dom jobbat med sista tiden.
Fröknarna är så duktiga på att samla ihop och dokumentera både barnen kommentarer och bilder, så himla glädjande att få se:) Bara att få följa Figaro och vännernas diskussion om varför man har hår? och varifrån håret kommer?
En flicka säger : Håret kommer från små ägg och när det regnar ner i dom små hålen så kläcks äggen och så växer håret ut 🙂 Figaro säger: Nej! håret kommer inte från några ägg utan från något annan, men jag vet inte vad……
Ja du hör ju själv, funderingarna är på hög nivå 🙂

Barnen har också fått rita av sig själva och jag hade själv svårt att hitta just Figaro bild, fick helt enkelt fråga fröken vilken som var hans 🙂  och här nedan har ni honom :)Fröken förklarade att Figaro var helt nyklipp vid detta tillfälle och tyckte att hans öron syntes väldigt mycket, ja det fick han verkligen med även på bilden, underbart!

image

image

image

Ett gemensamt projekt har varit denna stora målningen, där alla barnen är med och ritar:)
Härligt med samarbete och var och en får rita det den är bra på. Hemma ritas det varje dag, flera gånger om dagen och
Figaros favoriter är båtar och snabbtåg (ovan även en motorcykel som han gjort).
Jag ritade själv väldigt mycket som barn och Gert likså, och det är kul när vissa saker går vidare till ens egna barn, både Kevin och Figaro gillar att skapa bilder.

Nu skall jag avrunda denna dag och ladda för ännu en Torsdag, tycker veckorna rusar fram fullkomligt….
Imorgon väntar nya utmaningar på jobbet och kvällen bjuder på Premiär av ”Rock of Age”.
Vi hörs!

2 kommentarer

2 kommentarer till Träningsstatestik o föräldrarmöte

  1. Therése Modig skriver:

    Håller med Anna! Ja både att Tanja är trevlig 🙂 men att Figaro har talang! Den där teckningen ska han sätta sitt namn på och skriv datum på baksidan Tanja och rama in den! Den var ju urläcker! En ”Figaro” 😉 Kan man beställa en ”Figaro” 🙂
    Kram och trevlig helg! Tess:)

  2. Anna skriver:

    Hej!
    Är en kvinna i Norrland som brukar titta i din blogg. Tycker att du verkar vara otroligt trevlig! Men, varför jag skriver nu är när jag ser teckningarna som din son gjort. En liten konstnär!! Hoppas han gillar att rita och måla och har allt han behöver när andan faller på. Har själv två söner, stora nu, som älskade att rita och även har talang. Det har Figaro!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.