Skönhet kommer inifrån eller ?

Låt mig presentera Dr. Carl Westerby som är specialiserad doktor i allmänmedicin och estetisk medicin.
Jag besökte Carl då han blivit rekommenderad av vänner och då jag länge funderat på att göra något åt mina rynkor, ja jag vet vad Du tänker nu…men låt mig förklara! Jag tränar mycket och blir äldre vilket innebär att jag tappar mycket underhudsfett, då blir också min rynkor synligare vilket jag har liiite svårt att acceptera( löjligt eller ej men det anser jag vara upp till mig) Kanske det bästa med att bli äldre, att man faktiskt själv får bestämma:) Jag gick till Carl för en konsultation och vi bestämde oss för att lite botox ( och nu pratar vi lite) då jag är oerhört noga med att min mimik och ansiktsutryck inte får förloras. Stoneface är alltså inget för mig! Det blev alltså lite Botox av märket Vistabel som lades runt bekymmersrynkan, lite i pannan och lite i rynkorna kring ögonen.
Jag har dessutom väldigt lite underhudsfett under mina ögon vilket gör att mina blodkärl är väldigt ytliga och jag blir då ganska mörk under mina ögon. Detta trollade såklart Dr Carl bort med en ny effektiv injektion av Hyaluronsyra av märket TEOSYAL. Detta är en typ av utfyllnad som läggs där det behövs helt enkelt och i mitt fall blev det under ögat. Förstår om du undrar om det gör ont och jag måste säga att svaret är nej, det gjorde inte ont för dels fick jag lite lokalbedövning och sedan är nålen så tunn och fin att det knappt kändes.
Till historien hör att jag egentligen är extremt sprut rädd men fixade detta galant ……
Två dagar i veckan finns Carl hos Salongen ”Eyelash Design i Södertälje” och HÄR kan du boka in tid och få vidare kontakt uppgifter.
Vad är Din åsikt om denna typ av ingrepp ? Har du provat någon gång ? och kommer skönhet bara inifrån ?

20140513-203919.jpg

20140513-203950.jpg

Fick en Goodiebag med superbra prover på Noestrata produkter, ett underbart lip balsam från Restylane och en bra
spegel från Juvederm (perfekt i handväskan).

20140513-204037.jpg

Förmodligen så ser du inte den stora skillnaden som jag gör, vilket är kanon! Denna typ av behandlingar skall inte märkas utifrån utan bara ge en känsla av snyggt och fräscht ( då tycker jag att man har lyckats bra, enligt mina normer). Jag blev oerhört nöjd med resultatet av uppfyllnaden under ögat och likaså då ungefär varannan rynka runt ögonen försvunnit samt de vertikala bekymmersrynkorna mellan ögonen/pannan. Ja jag tycker att denna typen av ingrepp är helt Ok och jag står för detta 🙂  Lite hjälp utifrån känns faktiskt helt ok då jag även gör mycket med kosten och träningen för att hålla mig i form:)

20140513-204056.jpg

20140514-084443.jpg

2 kommentarer

2 kommentarer till Skönhet kommer inifrån eller ?

 1. tanjafylking skriver:

  Tack för din kommentar och jag håller absolut med dig i mångt och mycket. Kan dock förstå att det kan vara svårt att neka kunder som gärna vill göra en behandling. Vissa människor nöjer sig ju inte med ett nej eller en ärlig kommentar om att ”detta behöver du inte”.
  Jag beklagar verkligen den sjukdom som du måste kämpa med och hoppas av hela mitt hjärta att det skall gå bra för dig. Kram

 2. tänk dig för skriver:

  Med tanke på att han injicerar på 20-åringar som har ”rynkor när de rynkar på pannan” och ankläppar på varenda jäkla person som varit med i paradies hotel, ungdomar med dåligt självförtroende, skulle jag aldrig gå till en sådan person.

  Jag skulle tänka mig att göra något sådant i din ålder eller efter en sjukdom. Just nu har jag cancer så jag tror inte jag blir så gammal ändå.

  Det viktigaste med att vara en person som gör skönhetsingrepp, och den som är mest professionell är den som använder sina redskap rätt på rätt person. Att göra vad som helst för pengar och utnyttja det dåliga självförtroendet som dessa ungdomar har, kan förstöra deras liv.

  Ibland som jag själv, har jag gått till kliniker innan jag fick cancer, och ville förändra saker. Innerst inne ville jag nog höra ”nej – du behöver inte det här”. Och mycket riktigt gick jag till en etablerad klinik med gott omdöme, som sa detta till mig.

  Det är en sak att som vuxen och mogen som du är, med ”riktiga” rynkor som kommer med gener och ålder och faktiskt en hälsosam livsstil. En helt annan sak när en förvirrad 20-åring kommer in, och frågar ”jag behöver det här, eller hur?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *