Mysiga Middagar

Denna helgen har kantats av trevlig middagar och jag måste säga att det är inte mycket som slår en skön kväll med vännerna:) I Fredag styrde jag, Gert och Figaro kosen mot Vettershaga i Norrtälje. Det var vännerna Terece och Marcus som bjöd in till grillkväll i sitt nya fina hus. Tanken var nog att vi skulle sitta ute en sista gång, men kvällarna är lite väl kyliga redan så det blev att duka upp inne i fina köket istället.
I trädgården stor äppelträden fulla av frukt och det var svårt att låta bli att plocka med sig ett gäng hem, älskar när man bara kan hämta i naturen. IMG_1863.JPG

IMG_1862.JPG

Här är jag, Christina och UlricaIMG_1894.JPG

Penntroll x 2

IMG_1887.JPG

Linda och kvällens värdinna Terece 🙂

IMG_1892.JPG

IMG_1891.JPG

Gert får lite kärlek av Terece och han ser verkligen inte ut att lida:)IMG_1896.JPG

 

IMG_1874.JPG

 

 

IMG_1895.JPG

IMG_1893.JPG

Kvällen hos Alemrings var så trevlig och framåt midnatt styrde vi kosen tillbaka till stan igen. Hade lätt kunnat stanna kvar i det vackra huset men hemma väntade både hund och lite katt på att vi skulle komma hem.
Mer kompishäng blev det på Lördagen då vi själva hade bjudit in till middag i det Fylkingska Köket. Vårt kök är väldigt litet men guud vad mysigt det är när köket är fullt av vänner som skrattar och skålar 🙂 Vi dessa tillfällen vill jag verkligen att tiden skall stå stilla…..:)
IMG_1904.JPG

IMG_1899.JPG

 

Gert gjorde en grymt god äppelpaj av äpplena som vi plockade hos Almerings, äpplen varvades med smör, havregryn, socker och kanel och serverades med vanlijkesella el vaniljsås…MUMS!!!!
Japp, nu kan man bara längta till nästa helg då det nalkas 40 års kalas i 80-tals tema, dax att fundera på klädsel nu…..
Vi hörs!

2 kommentarer

2 kommentarer till Mysiga Middagar

  1. En mysig helg | skriver:

    […] och ljuset ej är det bästa att fota i inomhus lät jag kameran vila lite denna gången men här inne hos Tanja finns det några att kika på om man har […]

  2. Terece Almering skriver:

    Hääärligt att ni kom!!! Mysig middag!!!! Men 80-talsfesten är väl näst-nästa helg???? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *