Scary Halloween at Sölje Herrgård

Det blev en grym dag och kväll på Herrgården och det var ju tur att de flesta av oss setts under helgen då igenkänningsfaktorn på vissa var lite svår. Att få fira Halloween i miljön på Sölje var verkligen pricken över iet och den läskiga spökvandringen på vinden ger mig fortfarande rysningar. Kol mörk var det där vi stapplade fram, ja jag är faktiskt lite mörkrädd;) Figaro var helt klart modigare än mig…..
Familjen Petre bjöd förutom på rysliga äventyr också på utsökt middag i en av Herrgårdens salar och stämningen var hög. Måste ge Johan en stor eloge då han har en extrem förmåga att sätta ihop trevliga människor till sina fester. Denna helgen har jag njutit av både gamla och nya härliga bekantskaper och alla gör verkligen sitt yttersta för att bidra med positiv energi.

Vi öppnade upp dagen med diverse aktiviteter 😉

IMG_3724.JPG

IMG_3739.JPG

IMG_3725.JPG</a

IMG_3731-0.JPG

IMG_3757.JPG

IMG_3756.JPG

IMG_3723.JPG

Sedan var det dax att fixa kvällens outfit 😉 Kontorszombi blev det för mig, Figaro körde på Darcula och Ankie var en sörjande änka

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *