Åh Värmland du sköna….

Helgen och Halloween tillbringade vi i de värmländska skogarna, närmare sagt Borgvik på Kungskvarnen. Det är våra vänner familjen Petre som köpt detta fantastiska ställe och jag lovar dig att jag njutit av att få vara här.
Borgviksälven hette från början Värma.Folket kring älven kallades för värmar och Värmland betyder egentligen Värmarnas land.
Forsen som går genom Kunskvarnen utnyttjades redan på 1300-talet för kvarnrörelsen och från 1600-talet för järnhantering, Tidvis var Borgsviks Järnbruk ett av Värmlands största. Idag är detta unika ställe alltså i Petrés ägor och det kommer att drivas hotell, restaurang, julbord, konferenser, träningshelger, temahelger med artister mm. Kika in HÄR för mer info

Mina rötter till Värmland är väldigt starka då jag bodde där som fosterbarn som liten, jag mår och trivs så gott där. Då vi åkte upp en dag tidigare så fick vi hela Fredagen till att göra vad vi ville. Vi styrde kosen till Johans herrgård i Sölje/Glava och Gert och Johan passade på att mecka med en av alla Johans bilar( han samlar ju på bilar:) och deras gemensamma intresse under motorhuven får fart på det mesta. Själv drog jag på mig löparkläderna och begav mig ut i de värmländska skogarna, så skönt och lyxigt!
IMG_3678.JPG

IMG_3677.JPG

IMG_3682.JPG

IMG_3688.JPG

IMG_3694.JPG

IMG_3695.JPG

IMG_3696.JPG

IMG_3721.JPG
Under Fredagskvällen anslöt övriga gäster och köket i den vackra Herrgården fylldes med härliga människor, prat & Skratt 🙂

1 kommentar

1 kommentar till Åh Värmland du sköna….

  1. Natalie skriver:

    Besök gärna min blogg! Hade varit jätte kul!
    http://blogg.improveme.se/natalieandersson/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *