Happy New Year party

Ja från Mia och Per s bröllopscermoni i Engelska Kyrkan begav vi oss till båten MS Molly som ligger på Strandvägen, där vårt Nyårsfirande stundade. Vi var där även förra året och det är så trevligt då vi är ett härligt gäng vuxna med barn som firar tillsammans. Det är vännerna Ankie & Mathias som bjuder in till denna årliga tillställning. Med Nobelkocken Johnny Johansson vid spisen och super Servitrisen Petra är det svårt att misslyckas, så gott och trevligt! Underbart att få avsluta det gamla året och få starta det nya med sin familj och nära vänner vid sin sida. Jag ser med glädje framemot detta nya år och starten kunde inte blivit bättre( bortsett från att jag nu legat rejält förkyld i dagarna två).
Stort tack till Ankie, Mathias, Bosse, Petra och Johnny som bjöd på ett gott slut och ett gott nytt:) Tack också till Pia Johansen som såg till att tjejernas bord vann kvällens historietävling, champagnen blev vår!!!!

Båten MS Molly arrangerar alla typer av fester så är du nyfiken, kika gärna in HÄR

IMG_5426.JPG

En fint smyckad MS Molly ligger stiligt på Strandvägen. Här kan man festa, konfererar eller bara tuffa ut med familj el vänner. Restaurangen ligger på övre däck och tar ca 30 sittande gäster. På nedre däck finns bastu, badtunna och en skön relax.

href=”http://blogg.improveme.se/tanjafylking/files/2015/01/IMG_5426.jpg”>

IMG_5610.JPG

Nobell kocken ”Johnny Johansson” presenterar kvällens 5 rättersmeny, Mums!

IMG_5631.JPG

Curling drottningen Anette Norberg och Tv 4 nyhetsankaren Ulrika Nilsson var mina mittemot bordsdamer.

IMG_5616.JPG

Girlpower!! Bra idé av Ankie att ha ett tjejbord och ett killbord

IMG_5639.JPG

Läckerbiten Bagger bjuder på ett duckfejs

IMG_5649.JPG

IMG_5647.JPG

Härlig vinst till tjejernas bord, tack vare Pia Johansens bra utförda historier……

IMG_5615.JPG

Gert bjöd som vanligt på en av sina sämsta sånger och jag utlovade att det inte kommer att bli något ligga på ett bra tag framöver…..

IMG_5652.JPG

En kramgo selfi med bästa JO Waldner piggar alltid upp, var mest rädd för att mitt bröst skulle hoppa ur urringningen , Ha ha

IMG_5656.JPG

Fina goa Randi bjöd också på en bra historia, dock utsågs den av killarna som en rippoff ( men vi hävdade såklart tvärtom)

IMG_5651.JPG

Triss i blondiner Ulrika, Tina och Ankie

IMG_5654.JPG

Gert och JO Waldner sitter och små myser

IMG_5663.JPG

Fyrverkerier, Champagne och ett hejdundrandes tolvslag. Här med goa väninnan Terece. Länge leve vänskapen!

IMG_5666.JPG

IMG_5658.JPG

IMG_5662.JPG

Fina grabbarna Fhilip och Figaro var såklart med och skålade in det nya året.

IMG_5669.JPG

Vi var några par som överraskade kvällens värdpar med en present. Detta tu skall få testa Bodyflight som är ett nytt äventyr som öppnar upp i början på 2015. Thjohoo! Självklart skall vi vara med och dokumentera detta…….

IMG_5597.JPG

193 kommentarer

193 kommentarer till Happy New Year party

 1. bszejzcxk skriver:

  Happy New Year party » Tanja Fylkings blogg
  [url=http://www.g36syhnpl06q401297t8g5m4tz9sp7u5s.org/]ubszejzcxk[/url]
  bszejzcxk http://www.g36syhnpl06q401297t8g5m4tz9sp7u5s.org/
  abszejzcxk

 2. Nous vendons Vizarsin de bon marchГ©, car nous recevons le mГ©dicament directement des producteurs. https://achetervizarsin.online/sildenafil/

 3. Ne prenez jamais ce médicament si la date d’expiration est dépassé, car dans ce cas il peut nuire à votre rein. https://achetertolexine.online/acheter-tolexine-100-sans-ordonnance/

 4. Prenez les comprimés sans les mâcher avec un peu d’eau. Prenez Rivastigmine pendant ou juste après le repas. https://acheterrivastigmine.online/acheter-rivastigmine/

 5. Le dosage communГ©ment utilisГ© est diffГ©rent de 5 Г  60 mgs par jour et est souvent rГ©glГ© basГ© sur la rГ©ponse de la condition Г©tant traitГ©e. https://acheterprednisone.online/prednisone-5-mg-canada/

 6. En cas de traitement prolongГ©, ne pas arrГЄter brutalement le traitement mais suivre les recommandations de votre mГ©decin pour la diminution des doses. https://acheterprednisolone.online/prednisolone-en-ligne/

 7. La survenue d’un exanthГЁme maculo-papuleux fГ©brile associГ© Г  des symptГґmes systГ©miques (atteinte hГ©patique, pulmonaire, rГ©nale, Г©osinophilie…) doit faire craindre une rГ©action mГ©dicamenteuse avec Г©osinophilie et symptГґmes systГ©miques (Syndrome de DRESS) et impose l’arrГЄt du traitement (voir rubrique Effets indГ©sirables). https://acheternivaquine.online/nivaquine-sans-ordonnance/

 8. Si votre mГ©decin a recommandГ© une dose autre que celles indiquГ©es ici, ne modifiez pas la maniГЁre d’employer le mГ©dicament sans le consulter au prГ©alable. https://acheterlevothyrox.online/le-levothyrox-fait-il-maigrir/

 9. Les symptГґmes de surdosage incluent en gГ©nГ©ral des douleurs Г  la poitrine, la nausГ©e, les battements de coeur irrГ©guliers et la sensation d’étourdissement ou l’Г©vanouissement. https://acheterlaroxyl.online/antidepresseur-laroxyl/

 10. La dose raccomandata del farmaco ГЁ di 50 mg, ma il dosaggio puГІ essere ridotto a 25 mg. https://acquistarerabestrom.online/rabestrom-75-costo/

 11. Prix Г  partir de pharmacies en ligne sont souvent nettement moins chers que dans les magasins de brique et de mortier traditionnels. https://achetermodafinil.online/modafinil-en-france/

 12. En traitement de la goutte, votre mГ©decin peut vous suggГ©rer des changements relatifs Г  votre hygiГЁne de vie. https://achetercolchicine.online/colchicine-generique/

 13. L’inactivation des protГ©ines PBP, A, 1BS, 2 et 3 provoque la mort cellulaire. https://acheterclamoxyl.online/clamoxyl-250/

 14. Le comprimé a été considéré comme un tel traitement réussi pour la narcolepsie qu’il a même été utilisé comme une norme contre lequel sont testés les nouveaux médicaments. https://achetermodafinil.online/modiodal-maroc/

 15. Informieren Sie Ihren Arzt darГјber, falls Sie mit jeglichen anderen Parasiten infiziert sind. https://scabioralkaufen.online/stromectol-tabletten/

 16. Eine Menge davon, wie viele Milligramm Modafinil man an einem Tag einnehmen kann, wird darauf kommen was es einen Effekt auf euch hat. https://modafinilkaufen.online/modafinil-kaufen-osterreich/

 17. An Doxepin kann auch zu anderen Zwecken gewandt werden. https://doxepinkaufen.online/doxepin-online/

 18. No debe tomar sildenafilo con otros medicamentos a menos que su mГ©dico se lo aconseje. https://compraridoka.online/idoka-100-mg/

 19. La erecciГіn puede ocurrir gracias a las caricias de vuestro partner o a la autoestimulaciГіn. https://comprargalotam.online/galotam-100-sin-receta/

 20. I farmaci originali per la potenza hanno un prezzo e la qualitГ  piГ№ elevati, ma molti uomini scelgono solo i prodotti di marca. https://acquistarerabestrom.online/rabestrom-75-recensioni/

 21. зарядка для маленьких детей зарядка для детей в домашних условиях видео интересная зарядка для детей утренняя зарядка для детей 3 лет http://starpromo.space/veselaya-zaryadka-dlya-detei.php зарядка для детей комплекс упражнений зарядка для детей под видео веселая зарядка для детей

 22. provigil kaufen modafinil holland http://modafinilrezeptfrei.over-blog.com/modasomil-kaufen.html modafinil 200 mg preis provigil kaufen modafinil apotheke

 23. Prestamos Especiales Prestamos Personales En Estados Unidos https://prestamosonline.space/independence-mi/ Tasa De Interes Prestamos Personales Prestamos Personales Por Nomina Pedir Prestamo Online Rapido

 24. Harocixgoope skriver:

  How Long Do Zithromax Side Effects Last Buy Valtrex Cheap No Prescription Desyrel osu levitra comprar Amoxicillin Liquid Cancer Hiv And Cephalexin 500 Mg

 25. Jeffrey skriver:

  I’ve got a very weak signal megalis price in india ROB Insight is The Globe and Mail’s exclusive feature led by a team of award-winning editors and writers who provide you with in-depth analysis on breaking business news and the issues that matter most. With additional commentary and coverage from Thomson-Reuters Breaking Views and The Financial Times, ROB Insight is a one-stop shop for time-pressed and global-minded Canadian business readers.

 26. Houston skriver:

  My battery’s about to run out http://threesistersfarmtx.com/about/ order accutane online prescription Berlusconi has reportedly appealed to center-right lawmakers not to yank support from the cross-party government of Enrico Letta, which already is having trouble mustering support for a series of measures to help Italy out of recession. Letta said Monday while on an official visit to Athens that he is not worried about the decision’s impact on his government, and that the coalition is stronger than most believe.

 27. Kieth skriver:

  Lost credit card estrace 2 mg During negotiations with law enforcement late Tuesday, the suspect — identified as 20-year-old Fuaed Abdo Ahmed — said he was going to kill the hostages, Louisiana State Police superintendent Col. Mike Edmonson said. State police then entered the building just before midnight Tuesday.

 28. Grady skriver:

  We need someone with qualifications http://www.emprendepyme.net/coaching zithromax z-pak price Shares in LG Electronics gained more than 3percent to a seven-week-high ahead of its Wednesday launch ofits flagship smartphone G2, which raised hopes that the world’sNo.3 smartphone maker would narrow the gap with bigger rivalsSamsung Electronics and Apple Inc..

 29. Luke skriver:

  An envelope generic for cardura xl But she did come, and after one semester felt at home. The prevalence of students facing similar challenges made for an accepting atmosphere. A supplementary academic coaching program helped, and while the coursework was all college-level, many classes were taught in small settings tailored to students’ particular challenges.

 30. Rebecca skriver:

  What’s the exchange rate for euros? http://bbgrocerymeatdeli.com/web-specials/ purchase doxycycline That Thomas could confidently stick with Cruz was impressive; instead of simply turning and running with a speed receiver, Thomas had to change direction and be precise against Cruz. If he can fill that role for the Giants, he’d team with Corey Webster, Prince Amukamara and Aaron Ross to give Big Blue a quartet of battle-tested corners.

 31. Danilo skriver:

  How many would you like? future portions aldactone tablets swear Unfortunately, that simply doesn’t seem to be true anymorefor commodities and ironically it seems as if the huge rush ofinvestors into the asset class in recent history is a big partof the reason why.

 32. Tyson skriver:

  Remove card retin a micro 0.1 How to extinct a wildfire of any size, at any place and within a few hours is embedded in a presentation on YouTube (search for: l2xmLwrb6Wk). But as usually, no officials, no public, no media do care. Thus, forest, houses, people, cattle do burn. Every year the same bad show. Who will change this? The next President promising a change?

 33. Nestor skriver:

  Can I take your number? propranolol prescription anxiety When Congress returns in September from a five-week recessthat starts on Friday, it will need to pass a stop-gap measureto fund government agencies and discretionary programs in thenew fiscal year that starts Oct. 1. Without such new spendingauthority, the government faces a massive shutdown.

 34. Darryl skriver:

  Could I borrow your phone, please? perpetual worth lasix cheap vernon mexican Kucherena said he expected a decision on Snowden’s asylum request ”soon”, though the FMS has up to three months to decide on the application. Temporary asylum is granted for up to a year, with the possibility of extension.

 35. Alex skriver:

  Could you send me an application form? squeeze how much does generic topamax cost lick A Tennessee Titans cheerleader performs wearing a Halloween costume in the third quarter of an NFL football game between the Titans and the San Francisco 49ers on Sunday, Oct. 20, 2013, in Nashville, Tenn.

 36. Ellsworth skriver:

  I work with computers chestnut orlistat online letter The second-largest U.S. automaker said it will start installing the charging stations and their 200 chargers in November, at nearly every Ford facility in the United States and Canada, and roll them out through 2014.

 37. Vaughn skriver:

  I’m on work experience flagyl 750 mg tablets Mr Sarkozy reportedly warned this week: “What happened in Brignoles is just a rehearsal. It will intensify, get worse,” adding: “The FN will triumph everywhere. That’s what happens when you have the crappest Left and the stupidest Right in the world.”

 38. Augustine skriver:

  this is be cool 8) cheap proscar australia More than 25 million people are customers of NS&I, the government’s savings arm, which was created in 1861 as the Post Office Savings Bank to encourage saving and attract deposits for the Treasury to use in running the country. These two tenets have remained in place ever since, even after it was renamed National Savings in 1969.

 39. Malik skriver:

  In a meeting lasix use wu Apple’s supply chain is only now gearing up to make retina displays for the iPad Mini, which means the gadgets could be available in only limited quantities this year, if at all, and the company may miss the chance to cash in on the year-end holiday shopping season, the sources said.

 40. Emory skriver:

  Have you got a current driving licence? cheap hydroxyzine ”The white coloration and volume are consistent with steam being vented because the electrical generating system is about to come online, indicating that the reactor is in or nearing operation,” said the Washington-based institute.

 41. Rubin skriver:

  Could I have a statement, please? to bye bimatoprost in uk with out prescription ss Dozens of Tory MPs in the shires affected by the proposed route have protested. But Mr Burns said there was relatively little opposition outside these counties, while there was enthusiasm in the cities that will enjoy better links.

 42. Isabella skriver:

  What company are you calling from? bimatoprost 0.03 Kenneth Stanley Adams Jr. was born Jan. 3, 1923, in Bartlesville, Okla., to the future chief executive of Phillips Petroleum, K.S. “Boots” Adams. The younger Adams was an engineering graduate of the University of Kansas and served in the Navy in the Pacific during World War II.

 43. Anna skriver:

  I’m a trainee buy tinidazole News of the sentence had dominated the front pages in Norway and raised questions about the judicial system in the Gulf state, which attracts large numbers of expatriates and tourists with a Western lifestyle but has little-publicised conservative laws covering sex and alcohol.

 44. Adolfo skriver:

  I’m sorry, I’m not interested tetracycline mk hydrochloride 500 mg Harry Reid, leader of the Democratic-led Senate, is expected to decide soon on whether to try to open formal debate on a ”clean” bill – without extraneous issues attached – to raise the U.S. Treasury’s borrowing authority.

 45. Antony skriver:

  I’m on work experience http://www.vosburghhomedecor.com/products/brands/ buy finasteride A red and yellow school bus parked outside its metal gate was the same as the one in which Malala was shot on October 9, 2012. In her classroom, her old seat was still empty. Someone had placed a schoolbag there to mark her presence.

 46. Marion skriver:

  The United States albuterol price costco OSX, once expected to be LLX’s biggest tenant, will likelybe restructured as part of Batista’s efforts to slim down theEBX group and pay down debt, selling the vessels owned by itsship leasing business and shuttering the yard before it hasbuilt a single ship, a source with knowledge of Batista’s planstold Reuters. EBX declined to comment on the restructuringplans.

 47. Bertram skriver:

  this post is fantastic generic wellbutrin xl problems watson ”We’ve done some number wrangling and are happy to say we still have a limited number of preorder consoles we can offer,” GAME says. ”We’ve even re-added the bundles we had on offer.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida