Nytt år nya utmaningar…..

Visst har det varit grymt härligt med all denna ledighet, men idag kändes det faktiskt helt ok att gå upp när klockan ringde vid 07. Det ju inte utan att det kostar på blandannat tålamodet , att ha hela familjen samlad under ett tak i nästa två veckor. Bilden nedan är ett bevis på hur det såg ut hos oss kvällen innan julafton. Rött vin på min fina Rosen Kelimmatta lät inte störa maken direkt, tror inte att en bomb hade gjort det heller faktiskt! Jag vet att man säkert kan tro att denna bilden är riggad, men ack nej!
Just i detta läget var jag faktiskt mer inne på att maken kommer att åka ut innan granen:)
Jag är förmodligen inte den enda som behöver några dagars inkörning i ledigheten……

Det kändes som sagt skönt att vara tillbaka på kontoret idag och då jag har nya projekt på gång så är det gasen i botten som gäller. I skrivande stund är jag ganska seg i huvudet, men känner mig ändå nöjd och glad över allt som jag har fått gjort idag…..
Jag har startat det nya arbetsåret med en rejäl utrensning både hemma och på kontoret, varenda pärm och hylla går jag igenom, organiserar och kastar. Så skönt!!! Kommer ta några dagar att gå igenom allt, men sedan vet jag exakt vad jag har och vart:)(Berättar om projekten lite längre fram).

Imorgon drar jag även igång med min träning efter 1,5 veckas uppehåll. Åkte ju på en rejäl förkylning som nu äntligen börjar ge med sig. Dock åkte stackars Figaro på en sväng han också…..
Nytt träningsår innebär nya träningskläder, blir lite roligare då! Och mina favoriter är min Zebrarandiga träningsbyxorna från Power Woman, sjuk snygga och med en grym passform. Nu skall här trimmas kropp!!! HÄR hittar du fler coola plagg från Powerwoman och jag kommer även att bjuda på lite fler bilder framöver ( Skall bara jobba bort lite julskinka först:)

IMG_5230.PNG

Ja du Gert, låt inte mig störa!

 

IMG_5390.JPG

Taggad på att få dra igång träningen igen efter ett litet uppehåll.

IMG_5229.JPG

Årets julgran är så fin och det bär mig verkligen emot att behöva kasta ut den snart, kanske blir maken som åker före i varje fall….?

IMG_5306.JPG

Nya träningstights, nu fattas bara ett par nya skor sedan kör vi så det ryker.

IMG_5724.JPG

IMG_5726.JPG

Stackars lille Figaro åkte på min förkylning och får köra lite Oleum Basileum för att få lite lättare att andas. Detta får mig att minnas när jag själv var lite och förkyld, då gjorde min mamma exakt såhär.

IMG_5738.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida