ÄNTLIGEN!! Bygglovet är klart….

Glad som en lärka är jag då bygglovet på landet äntligen är godkänt. Det har varit många turer fram och tillbaka och dessa papper har skickats kors och tvärs. Nu är det i varjefall klart och vidare planering är nu i full gång. ” kobben ” som vi kallar vårt lantställe är beläget i Roslagen utanför Furusund i Norrtälje. Ön vi bor på är liten och har ingen el och rinnande vatten.
Vi har en otroligt fin sjötomt med stor brygga, men även endel skog så att vi kan fixa egen ved.
För oss är det lyx att få vara här och fast vi inte har el så har vi det vi behöver. Ett elverk får helt enkelt sättas igång när fru Fylking behöver jobba med dator och gasol funkar till både kyl och spis. Fotogen och öppna vedeldade brasor ger och både ljus och värme. Kommer bli kanon med ett nytt och något större hus och bästa av allt är nog att jag skall få ett eget orangeri;)
Besluten nu är många, hur vill vi ha det? Vad skall vi ha? Vilken slags toa? Inredning? Färger ? Trägolv / klinkers ? Spis ? Öppna spisar ?
Oj oj en hel djungel!!! Men det är trots allt rolig bekymmer:) kram o go helg på Dig

IMG_5746.JPG

IMG_5747.JPG

IMG_5749.JPG

IMG_5748.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida