Fotosession

Blixtrarna smattrade i det Fylkingska hemmet då det plåtades för tidningen ”Kattliv”. Det är till ett kommande reportage så resultatet av bilderna skall ni få se så fort artikeln är publicerad. Det är i varjefall Rufus våran Ragdoll som är anledningen till detta lilla uppdrag och han är bara sååå Cool. Innan vi skaffade katt så fick jag jobba hårt med mig själv, då jag egentligen inte sett mig själv som en kattmänniska. När jag var liten blev jag påflugen av en katt och har sedan dess tyckt att katter är väldigt egensinniga och lömska. Ragdollen är dock en ras som smugit sig på mig då vänner har haft just denna ras och jag måste säga att dom är mer som en hund i sitt sätt att vara. Otroligt sociala, lugna och snälla ( även om dom är lite busiga). Rufus har verkligen berikat våran familj och han och hunden Lasse är verkligen bästa vänner 🙂 Tack Ulrica & Niclas för kul plåtning, skall bli grymt kul att få se resultatet.

IMG_5798.JPG

IMG_5797.JPG

IMG_5794.JPG

IMG_5791.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida