Mässdag 2 Bella Center

Vi kämpar på här på mässan och dag två gav massor med nya möten. Dagarna blir långa men vad gör väl det när man har det när vi har roligt. Efter en dag ståendes på mässan så var det oerhört skönt med en go dusch, ett glas rött och en stunds mys i morgonrocken. Vi kan verkligen konsten att njuta de korta stunder vi får på vårt rum. Kvällen avnjöt vi inne i  Köpenhamns City tillsammans med ägarna av Butiken Melrose som även har den populära webshopen Blueco. Här hittar du såklart även Love Forever. Ägarna Jessica & Johan hade boka bord på restaurang Damindra där vi fick en oförglömlig japansk matupplevelse. Restaurangen ligger i hjärtat av Köpenhamn och bjöd på det bästa jag någonsin ätit, herregud vilken fantastisk mat!
Killen som äger och driver stället är Damindra själv och han kommer ursprungligen från Sri Lanka. Han göra allt själv, från att komponera maten till att dreja porslinet, blåsa egna glas och alla fina blomsterdekoratuioner. Snacka om kreativ kille!!! OMG!
Är du i Köpenhamn och gillar Japansk mat då MÅSTE du gå dit. Jag kommer garanterat att åka ditt på min nästa resa hit.
Tusen tack bästa Jessica & Johan med personal för en fantastiskt trevlig kväll.
Väl hemma igen så blev det bums i säng, vi är ju 40 taggare och måste tänka på morgondagen:) Då väntar ännu en trevlig dag på mässan på Bella Center…….bbc_image

image

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida