Mässdag 3 Bella Center

Kl 07.00 ringde klockan och det var dax att vakna till liv, lite trötta var vi allt men med lite kaffe och god hotellfrukost så var vi snart på hugget igen. Ny dag nya möjligheter!!! Med Terece i min närhet så har jag haft det riktigt lyxigt med hårfix varje morgon. Hennes löshår Loveforeverhair har blivit rejält testat dessa dagar och jag förvånas över hur enkelt och snyggt hon får till det. Löshåret är av riktigt bra kvalité  och priserna likaså. Kika gärna in på  Love Forevers hemsida om du är nyfiken på löshåret, som finns i flera olika varianter. Huvudkreationerna i form av fjädertiaror har dragit till sig mycket uppmärksamhet här på mässan så vi gick bananas för en stund i fjäderfeber:) Killarna i montern mittemot tror nog inte att vi är riktigt kloka, det är ständigt fotografering i olika poser, för att inte tala om alla  selfies som vi tar, ha ha:) Efter dagens jobb blev det raka vägen till hotellet, skönt att mysa ner sig på rummet en stund och lägga benen högt. Det blev middag tillsammans med Hettemarksgänget och tjejerna på Ester & Eleonora och vi höll oss även denna kväll i restaurangen på hotellet. Märks att vi börjar bli gamla, då vi inte prioriterar Night Life längre:) Gäller att vara på topp på mässans sista dag. Blir en lång resa hem och det skall bli mysigt att få komma hem till familjen igen. Stackar Gert åkte in på sjukhuset igår och blev inlagd då han tydligen fått en rejäl infektion i kroppen. Blir ju både oroligt och stökigt då jag inte befinner mig hemma. Figaro fick kvarteras in hos min väninna Terece mamma och ansvar för Hund och Katt fick läggas i sonen Kevin armar. Ganska typiskt att det alltid händer saker hemma då jag själv är borta, men men nu är jag snart på plats i hemmets vrå igen:) Bara en dag på mässan och 70 mil kvar:)

bild 1

Lyxigt värre när fru Almering leker frisör….Här skall bli hår! Mycket hår….

bbc_image[1]

Med fjäderskrud på huvudet bjöd vi på underhållning här på mässan…Ha ha livet blir inte bättre än man gör det!

bild[2]

Trevligt besök av Zandra som driver butiken My Ztyle i Hörby och snart kan ni se endel nyheter från Love Forever i hennes butik.

bild 2[1]

Ärtiga ägarinnan av butiken Lizzo i Olofström gjorde fint inköp och vi blev så glada när hon kom iklädd i självaste Johanna dress från Love Forever.

Screenshot_2015-01-31-18-04-49

Fick besök av snyggingen Vicky och hennes fantastiska pälsmössa….

20150131_194709

Sista middagen ihop med Hettemarks o company, vi har verkligen haft så trevligt tillsammans med Peter, Sigga och Annika dessa dagar. Fick extra tillskott kring bordet denna kväll av tjejerna som driver varumärket Ester Eleonora. Skål och tack för roliga dagar!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida