Mässdag 4, Gert akut till sjukhus!

Mässans sista dag började riktigt bra då vi var på plats i mycket god tid för att fixa bra parkering och hämta lastningsvagn inför stängningen av mässan. Både parkering på området och vagnar är hård valuta denna dagen och vid stängning brukar kaos och köer vara mer en regel än ett undantag. Allt detta fixade vi galant då vi checkade in på mässan långt innan öppning:) Vår goda tidsmarginal gav oss möjlighet till en promenad runt på mässan och vi styrde direkt stegen till Hettemarks monter. Här provades det jackor och kappor i alla dess färger och självklart hittade jag några favoriter. En fick faktiskt följa med mig hem direkt:) Lyckan varade dock inte sålänge då jag under förmiddagen fick meddelande från maken, han fick inte lämna sjukhuset då hans blodförgiftning krävde fortsatt dropp med penicillin:( Febern vill inte ge sig och värdena var helt enkelt inte ok, stackarn!
För min del innebar det att jag fick kasta mig på första bästa flyg hem för att greppa ställningarna med familj och husdjur….. Kändes såklart riktigt ruttet att behöva lämna Terece själv kvar på mässan med all ihoppackning och med 70 mil ensam bakom ratten, men vad skall man göra när nöden kallar ?

bild 1[1]

07,45 lämnade vi hotellet för denna gången och begav oss mot mässan. Trevligt hotell men väldigt dyrt…..

bild 2[2]

Plattan i mattan, Fru Almering var laddad för sista mässdagen….

bild 5

Blev kär i denna fina dunkappan från Hettemarks, så den fick åka med mig hem!

bild 1

Denna snygga ullkappan kommer inte förrän hösten 2015 men då kommer den att få flytta in i min garderob, älskar mönstret och modellen.

bild 3[1]

Annika Duckmark visade upp denna underbara färgklick till kappa…

bild 4[1]

Fyra laddade brudar! Sista dagen, sista racet och såklart lite vemodigt då vi haft så mysigt tillsammans dessa dagar.

bild 2[1]

En timma efter beskedet att Gert blev kvar på sjukhuset så satt jag på planet hem. Hann dock med en snabb lunch innan planet lyfte…

bild 3

Hejdå Köpenhamn! Och Tack Norwegian för att du tog mig hem snabbt och smidigt med en landning innan beräknad ankomst.

bild 4

Over and Out! Helt slut efter intensiva dagar på mässan och oroliga tvära kast i familjelivet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida