En syster i chock!!!

Jag fullkomligt älskar att överaska! och i Fredags var det dags för min syster att få vara i centrum då hon fyllde 35 år. Det var jag tillsammans med hennes bästa vänner som anordnat detta!! Jag själv smög mig ner med tåget till Uddevalla redan på Torsdagsmorgonen och vågade inte blogga om detta då jag vet att hon läser bloggen, Uddevalla är en liten stad så det var verkligen att smyga runt som gällde, ville ju inte att hon skulle få veta att jag kommit till stan:) Det var inte förrän på Fredag eftermiddag som hennes närmaste väninnor våldgästade henne hemma med bubbel och ”Ja må hon leva” för att sedan sätta sig på tåget mot Göteborg. Jag och mina väninnor anslöt på nästa station som var Ljungskile. Vi hade fått info om att dom satt långt bak i tåget så vi hoppade såklart på långt fram för att kunna gå bakåt i lugn och samlad takt. Tåget började rulla i väg och till våran förvåning så visade det sig att tåget var delat i två vagnar, vi kunde alltså inte ta oss längre bak!!! Herregud vilken flopp! tänkte jag…….Vi som skulle överaska! Ja Ja det var bara till att invänta nästa station och byta vagn….. Min kära syster hade precis lugnat sig efter väninnornas överraskande våldgästning när jag dök upp, som hon aldrig någonsin hade trott!! Glädje tårarna rann på hennes kinder och jag blev helt varm inombords, älskade syster!! Minen var obetalbar och att få se den glädjen var enormt härlig. Totalt var vi 11 tjejer som nu styrde kosen mot Göteborg och med lite Cava och nötter blev det skönt surr i våran tågvagn. Tyckte nästan lite synd om dom andra resenärerna även om vi var ett glatt gäng som borde spridit mycket glädje. Ibland undrar jag hur sammanbitna folk kan vara, att inte ens bjuda på en blick el ett leende……. Väl framme i Göteborg tog vi oss till RONDO där vi skulle se den nya heta discoshowen med Alcazar och jag kan lova dig att det blev DISCO, hela showen var en enda stor discokula och den ena hiten avlöste den andra. Andreas, Lina och Tess bjöd på en galet bra show som jag varmt kan rekommendera. Efter middag,  show,dans och party var det framåt natten dax att bege sig mot stationen igen och det blev bussen tillbaka till Uddevalla. Vi var alla supernöjda med kvällen men mest glad var nog min kära systeryster som fick en stjärnspäckad minnesrik kväll:)

bild 1[2]

Fullt ös i vagnen när 11 tjejer surrar, dricker bubbel och skrattar. Obs killen till vänster som försöker prata i telefonen, Ha ha

bild 2[3]

Systrar in law…. Blondie och Blackie, 42 och 35

bild 1[1]

At RONDO med Linda, Terece (syrran) och jag

bild 3[2]

Coola målningar av Alcazar gänget

bild 3[1]

Mycket bilder blev det!

bild 5[1] bild 3 bild 2[1] bild 4[2] bild 4[1] bild 5 bild 2[2] bild 4 bild[1]

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *