Linas Matkasse, men var är Lina ?

En stor lättnad för vår våran familj är Lina´s Matkasse, till och med käre maken har efter 6 månader börjat laga mat , sakta men säkert. Igår fick vi då våran efterlängtade leverans, då vi beställer en påse för 4 pers och fem middagar varannan vecka. En stående fras från Gert är ” Nu har Lina´s matkasse kommit! men jag undrar vart LINA är ?” Ja det är nästan lika kul varje gång faktiskt…….. Tänk själv om man kunde få med George Clooney i matkassen!!! Får nog utveckla denna iden …..:)

bild 4[3]

Matkassen och fruktkassen på plats i det Fylkingskaköket

Har känt mig lite halvkrasslig och frusen några dagar, förmodligen någon liten bacill som gnagt sig fast i mig. Har därför inte tränat på flera dagar vilket i sig får mig att må ännu sämre. Saknar min träning och känslan av att känna mig stark, tänk vad snabbt detta vänder. Förra veckan var jag såå taggad på min löpning och idag blev det med nöd och näppe en power walk ( i Gert´s tempo = Sakta)  Helt klart bättre än inget och det blev i varjefall en timma ute i dagsljuset…. bild 3[3]

bild 2[4]

Figaro blir snygg i håret innan det bär iväg på dagens balettlektion, det nalkas uppträdande snart…..

bild 1[3]

Gert stack på fotboll hos killkompisarna så jag och Figaro hade Soffmys med te och frukt

bild[3]

När katten är borta!….Så passar vi på att även somna ihop, det finns väl inget bättre än att krypa ner i kojs med sina barn? Natti Natti från Oss….

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *