En allmänt skön Lördag


Idag har jag njutit av en riktigt skön Lördag utan några måsten….

Sov ut och åt en lång härlig frukost 🙂 Det är lyxigt att inte ha något inbokat och bara få ta dagen som den kommer.
Jag och Figaro tog en sväng till skridskobanan på Medborgareplatsen där vi körde kull så att svetten rann….Herregud! Han är snabb på isen så jag fick kämpa på bra:)
Vi planerad också vad vi skulle äta för gott till kvällens Melodifestival och kom fram till att gör glass, chokladbollar och poppa popcorn.
Sagt och gjort, egenlagat Lördagsgodis blev det!!! Jag kan må riktigt dåligt när jag tänker på alla farliga ämnen som köpt godis innehåller, snacka om att trycka i oss själva och våra barn riktigt dåliga saker.
Har bestämt mig för att faktiskt göra  mer av egna godsaker framöver. Inte för att vi äter så mycket godis i våran familj men ändå, hemlagat är bäst!!! Chokladbollar är något jag älskar och dessa blev verkligen supergoda! Glassen som vi gjorde smaksatte vi med kanel, vanilj och lite choklad, mums!!! och popcornen poppades i riktigt smör.
bild 5
bild 1


bild 2[2]
bild 3[1] bild 4[1]
bild 1[1]

Kvällens melodifestival bjöd på flera bra låtar men min favorit blev låt nr 7 med Jon. Så bra och jätte kul att den gick raka vägen till finalen i Globen.
I skrivande stund ligger jag redan nerbäddad i sängen, lite ovanligt för att vara mig en Lördagskväll men ack så skönt! Imorgon blir det nog en sväng till skansen med familjen och en löprunda, skall även försöka skapa ordning i min kaos garderob( får väl se hur det går). Kram o go helg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *