Uppe med tuppen

7:00 ringde klockan! Kände mig ovanligt pigg trots att jag kom i säng sent igår, var ju tvungen att se filmen Wallander”SVEKET” som gick på Tv n igår. Jag gillar verkligen svenska deckare!!!
Imorse var det då dax att bege sig till Ersta Sjukhus där blodprover skulle tas och det var faktiskt en ljuvlig promenad jag fick, Stockholm är vackert och såklart extra fint när solen lyser och det bjuds på Vår i luften.
Jag har ALDRIG gillat sjukhus och får alltid en olustig känsla när jag går innanför dessa dörrar, sjukhusdoft, sjuka människor, elände, tråkigheter….Enda gången jag varit där i positivt syfte är nog när mina barn fötts (Först efteråt såklart 🙂
Jag beundrar verkligen all personal som jobbar på dessa ställen, både min syster och mamma är några av dessa som kämpa för att vi alla skall få en bra sjukvård.
Killen som tog mina prover lös upp när jag kom och sade – Åh är det du som är Tanja? är du möjligen gift med radioprataren Gert?
-Ja svarar jag och är egentligen inte alls på humör för att prata, varesej om mig eller Gert. Vill ju bara få saken överstökad, ta mina prover och dra!
– Dig har man hört mycket om då Gert ofta pratat om sin ”Tanja” fortsatte han.
– Ja svarade jag och försökte döda en fortsatt diskusion, vilket jag lyckades med!
Normalt är jag nog en ganska social person men i stunder där jag är bekymrad så har jag verkligen ingen lust att prata.
Han förstod säkert detta då han inte fortsatte  på sitt spår, utan tog de prover som skulle tas och sade hejdå.
Om några dagar är dessa analyserade och klara och jag håller tummarna för att det inte dyker upp några tråkigheter.

bild 1[2] bild 3 bild 4
P
å jobbfronten var det mycket att ta tag i idag och tiden fullkomligt flög fram. Hade bestämt mig för att det skulle bli en löprunda även idag då jag behöver min träning för att känna mig stark. Vädret gör ju också att man längtar ut och fast jag skyndade på dagens arbete så kom jag inte ut förrän solen var påväg ner…. Ja ja bäst är den träningen som blir av och det blev en lång fin löprunda runt Söder ( ca 1 mil). Jag har tjejmilen i sikte och har för avsikt att sätta personligt rekord, min bästa tid hittills är 46,01 på 1 mil och målet i år är att klara milen under 45 min.
Har en liten plan på att från och med nu börja köra något långt pass i veckan, men att också köra kortare intervall i backe. Har en backe som jag brukar kalla idiotbacken, galet jobbig! men såå effektiv!!!! Samt några normala löppass på 7-8 km.
Skulle nog behöva komma upp i ca 4 löppass i veckan för att klara mina mål.
Skall du springa något lopp? och vad är isåfall dina bästa tips för bästa möjliga prestering?

bild 2[3]
bild 1[3]
bild[2]
Dagarna går fort och hux flux så är det kväll igen! Såhär ser det ut när Figaro nattas med sagoläsning:) Gert läser just nu ”Den vita stenen”. Minns den filmen från när jag var liten och gillar att stå i köket och tjuvlyssna när han läser för lilleman.

Natti Natti

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida