Styrkan är påväg tillbaka!

Efter en riktigt skön helg med mycket vila känner jag att jag är påväg upp ur det svarta hålet jag varit i ett tag.
Har lidit av oro och ångest i massor under föregående vecka och jag måste säga ett stort tack till Dig som följer mig här på bloggen och som tar dig tid att kommentera, det betyder massor! Mina vänner och familj har också varit ett otroligt stöd när jag varit som svagast. Som min käre make också konstaterade så är detta första gången under hela vårt äktenskap som jag ramlat igenom på detta viset. Har inte fått något provsvar ännu och imorgon bittid skall jag gå till Ersta Sjukhus och ta blodprover på ALLT!!! Här skall granskas från topp till tå och jag känner mig stark och redo för veckan. Självklart är jag inte redo för några negativa besked, det tror jag aldrig att man kan bli. Men jag skall försöka att tänka positivt så långt det bara går…..
Helgen har jag tillbringat med nära vänner, familj,Lets Dance och Mellon, det har varit lugnt och skönt!
Gav mig ut på min första löprunda på 2 veckor idag och det kändes såå bra, lite känningar i magen dom första 500 metrarna men det släppte sedan och jag kunde genomföra min 8 km runda utan problem. Sjukt Skönt! och vilken SOL jag fick njuta av:)
Helgen har också gått i städandet tecken här hemma, men till och med det har varit mysigt. Har uppskatta ALLT denna helgen:) och är glad över att jag är tillbaka……
Kastade mig även in i Figaro´s fotbollsmatch idag, föräldrar mot barnen och det blev oavgjort!
Ja summan och kardemumman av helgen är alltså en BRA helg där styrkan är påväg tillbaka…..Och med nya mål i sikte!
Kram

bild 2[4]

I Lördags sprang jag på systrarna Lili & Sussie på medborgareplatsen. Dom uppmärksammande projektet DJURENS Ö som avseer att rädda djuren. Bra initiativ och självklart stöttade även jag med ett köp av deras kalender.

bild 1[3]

Full fart runt Riddarfjärden……

bild 2[3]

Kul fotbollsspel där föräldrar mötte barnen.

1 kommentar

1 kommentar till Styrkan är påväg tillbaka!

  1. aktierace skriver:

    Avkoppling från alla ”måsten” är att rekommendera och sen promenera
    Bästa sättet att komma igen
    Givetvis en bra kosthållning också 🙂

    Hälsa mr Fylking, saknar han på tv o radio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida