Vin & Underkläder! Ett annorlunda möte….

Igår var jag på ett riktigt trevligt möte i dom fina kvarteren på Östermalm. Det var ett spontant möte med vinimportören Björn Persson som stod på agendan och mötet blev både kul, annorlunda och inspirerande. Vinovum som företaget heter importerar och tar fram riktigt fina viner till många av våra restauranger och hotell runt om och här finns även möjligheterna att göra sitt egna vin, privat eller till ditt företag. Visst hade väl det varit lite kul och egoboostande med ett FYLKNING vin:) Ha ha, Ja det tål att tänkas på !!! Anledningen till gårdagens möte var faktisk att dom just lanserat ett gott vitt boxvin med en design som riktar sig till oss hundägare(se bild nedan). Kul idé och vi spånade lite kring detta…..Berättar mer om detta längre fram:) Björn visade sig dock ha många strängar på sin lyra och från vin så halkade vi in på underkläder, hoppsan sa!!!! Kanske inte den mest förutsägbara övergången på ett möte men ett tu tre så öppnades troslådan och det ena snygga paret efter det andra visades upp:) Så fina och med en superskön kvalitét!!!!  Märket heter DARLING S och HÄR kan du se hela sortimentet.
Ha begäret blev så stort att jag inte kunde motstå, med mig hem följde en stor härlig påse fylld med underkläder ( se produktbilderna nedan:) En rolig koppling till detta underklädesmärke är att det även lanserats ett vin i just namnet MY DARLING, snygg förpackning och såklart bra innehåll. Vinet finns i Rött, Vitt och Rosè och kan köpas på Systembolaget. För mig blev det en present till mig själv, men det är ju också en perfekt present till flickvännen eller goda väninnan 🙂

bild 1[1] bild 2[4] bild 1[2] bild 3[1] bild 3 bild 4 trosa-strawberry-guld trosa-strawberry-rosa trepack-apple-trosa-multi rosa-sov-t-shirt gosig-morgonrock-svart

1 kommentar

1 kommentar till Vin & Underkläder! Ett annorlunda möte….

  1. Låter som ett vin som jag skulle köpa enbart för att det var hundar på haha. Annars är jag ingen vindrickare alls 😛

    Trosorna är underbara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.