Glossybox

Åh vad jag älskar när den kommer! Jag rekommenderar er verkligen att skaffa glossybox, en gång i månaden får man lixom en present bara sådär 🙂

Jag mår fortfarande skitdåligt förresten.. Men jag kom på i måndags att jag skulle överraska min man med middag när han kommer hem från Norge idag.. Ja det är han som lagar mat hemma, jag kan knappt koka makaroner.. Men idag ska jag koka potatis, göra brun sås och steka kassler.. Han ska till och med få en förrätt! Haha Gud vad han kommer bli chockad (om lägenheten inte har brunnit upp vill säga) 🙂

Det hände en annan gång faktiskt.. Jag skulle fritera potatis på spisen när jag var ensam hemma och helt plötsligt tig oljan i kastrullen eld?! Jag fick panik såklart och sprang omkring i köket med en brinnande kastrull och skvätte olja och eld lite här och var. Tillslut satte jag kastrullen i slasken och sprutade fullt med vatten på….. Gissa vad som hände? Mitt kök exploderade i princip! Men det gick bra ändå, jag brände upp halva högerhanden men det har läkt bra nu 🙂

20131031-140159.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida