ThereseF

Instagram

Eftersom jag är lagom bra på att hålla det där med ett inlägg om dagen (obviusly) så kan ni följa mig på instagram istället så får ni mer update om vad jag har för mig. Jag heter theresefors där.

 

 

 

IMG_5840

Hej julen.

Idag är det dan före dan före dopparedan. Så jävla roligt uttryck egentligen, dopparedan… Hm..

Det är en så stor skillnad på julafton nu för tiden jämfört med förr.. När jag var liten började jag skriva önskelista i juli och var väl förberedd inför julen. Det var ju omöjligt att somna den 23:e pga alla fjärilar i magen. Mina föräldrar, eller tomten menar jag, gömde alltid en julklapp i mitt rum som jag skulle leta upp på morgonen när jag vaknade på julafton. Helt uppe i varv klockan 06:00 sprang jag in till mina föräldrar och skrek som en galning och sa : fisk, fågel eller mittemellan?!?!! Sen började leken…

Idag ser det lite annorlunda ut.

Det är den 22:a december och jag har inte köpt en enda julklapp. Så imorgon blir det en snabbrunda för att köpa julklappar till brorsbarn och julklappslekar. Mamma frågade igår vad jag önskar mig, vadå önskar mig? Jag köper ju det jag vill ha tänker jag. Ge mig ett fadderbarn eller något annat vettigt.

Eller nej förresten, jag önskar mig en snygg rosa reflexväst som jag såg på Intersport, sånt är ju så satans tråkigt att köpa själv så det vill jag ha!

Det jag har lagt mitt fokus på de senaste veckorna är att jag måste fixa nya naglar innan juldagen, fixa fransar, fixa spraytan, fixa håret.. Det är mycket fix. Naglarna och spray tan är gjort iaf. Gick till en grym salong idag så nu sitter jag och blir brunare för varje minut som går, det är niiiiice. Man ska vara rädd om sin hy hörrni!

 

IMG_5916Ha en god jul!

Att börja träna..

Igår var jag och skaffade gymkort på sportlife äntligen! Jag har sagt i typ fem år att jag ska skaffa gymkort men det har aldrig blivit av, när jag gick i gymnasiet var jag sjukt aktiv på gymmet och tränade ca. fem gånger i veckan men det blev ändring på det när jag flyttade till Jönköping..

Idag ställde jag klockan på 04:30 och åkte till gymmet och körde 40 min på crosstrainern, jag tänkte åka dit ikväll igen efter jobbet. Det är dock viktigt att jag inte kör ihjäl mig på gymmet nu så att jag blir less direkt haha..

Ja det är upp till er nu att hjälpa mig att peppa mig 😉

Jag lägger ner..

Nä jag får väl helt enkelt ha en ful blogg tills vidare 😉

Jag ligger hemma i sängen och kollar på family Guy just nu, jag är helt matt i kroppen och hjärnan är som mos… Tror den kommande ledigheten är välbehövlig

Så oteknisk…

Alltså.. Jag är sjukt  oteknisk och jag behöver ju få en fin blogg med ett fint tema osv. Men jag har ingen aning om hur man gör? Jag har försökt med koder och hit och dit men jag förstår uppenbarligen inte hur man gör!

Finns det någon vänlig människa som kan hjälpa mig? Det är ju sjukt tråkigt att vara inne på en blogg som ser ut som min gör just nu

Long time no see….

Brownie

Hello there! Det var ett tagsen jag var här kan man ju se… Det har hänt en hel del sedan sist..

Jag jobbar nu i Göteborg, är fortfarande förlovad med min sambo och vi köpte en jättefin lägenhet i april 🙂

Annars då? Jag har blivit brunett ju förresten! Jag färgade håret för några veckorsen vilket är sjukt ovant.. Jag ska lägga upp en bild senare så får ni se, tror dock att jag kommer bli blond snart igen.

Hur som haver, jag ska bli bättre på att uppdatera här, ni kan ju gå in och följa mig på insta om ni vill theresefors är mitt namn där.


wordpress hemsida wordpress hemsida