Tisdagstävling

Ledorden i min blogg är ”Do more of what makes you happy”!  Tro och känn också att du är något. För det är du!

En av mina favoritsidor på Facebook har blivit Tomas Gunnarssons ”Att överlista Jante”. Motiverande qoutes är en stor del på min blogg och en hel del har jag hittat hos Tomas och tipsar ofta och gärna om att ”Gilla” Thomas sida som bara växer. Det är kul att se, att fler vill vara med och överlista jante! 🙂

Nu har Tomas också släppt en bok! Beställde den direkt! När jag fick min bok med posten så hade Tomas skrivit en hälsning! Tror ni jag blev glad! Men ännu gladare blev jag att Tomas hade också skickade med två extra böcker som jag får tävla ut här på bloggen! Underbart! Och det är precis vad jag ska göra! Så! Är du redo för Tisdags Tävling med Tess! 🙂

Nu fina läsare! Vill du vinna boken som har blivit min bibel! Boken som kommer hjälpa dig att skapa en inre hejjarklacka som lyfter dig själv och andra. Lära dig att stå upp för dig själv, vända avund till inspiration och visa omtanke om andra. Utan pekfingrar och mycket humor. Så här gör du:

1 –  ”GILLA” Att överlista Jante på Facebook. Sidan hittar du HÄR! Massor av daglig motivation!

2 – Skriv kort här under kommentarer: Vad gör dig glad?

 

Tävlingen pågår veckan ut och jag väljer ut två vinnare på måndag som presenteras här på bloggen.

LYCKA TILL! 🙂

Tess

 

20130423-074324.jpg

20130423-074333.jpg

Du kan läsa mer vad boken handlar om HÄR!

7 kommentarer

7 kommentarer till Tisdagstävling

 1. Unn skriver:

  Denna tävling fick mig att tänka efter på hur många saker som gör mig glad. Så just nu är jag glad över att jag har så mycket i mitt liv som gör mig GLAD, underbart♥

 2. Linn skriver:

  Att le gör mig glad och Leende människor gör mig glad! Kända och okända. Sommartid kan det vara helt underbart att gå på stan. Har en känsla av att vi ler mer då, soliga härliga leenden.

 3. Åsa skriver:

  Åh! Den här tävlingen måste jag ju vara med på! 😉
  Det finns massor som gör mig glad! 😉 Men något som sticker ut just i mitt liv är när jag är med min familj och vi gör aktiviteter tillsammans. Barnen är 10 och 8 och det är underbart att se hur de lär sig nytt och utvecklas och vi har så kul tillsammans!
  Kram!!

 4. Malin Juhl skriver:

  Det som gör mig glad är att få vakna frisk till ännu en ny och härlig dag tsm med Sophie och vänner. Och DU gör mig glad 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.