Kickstart

Vart tog tisdagen vägen? Den rusade men jag fick verkligen ut maximalt av dagen. Kunde inte ha börjat bättre med en kickstart tidig morgon innan jobbmöten, inne på Mood Stockholm med bäste Fru Fylking då vi var på pressfrukost för Ulrika Davidssons release av sin nya bok ”Kickstart -7 kostprogram till ett lättare liv”.

Ulrika som har skrivit flertal böcker om GI-metoden, LCHF och lågkolhydratkost. Den här boken nu med lika fina bilder och goda recept, kompletterar de tidigare böckerna men nu en bok med ”kickstartsprogram” när du vill att kilona ska försvinna lite fortare.

Något jag verkligen fastnade för är Ulrikas nya teori att man ska inte äta och trycka i sig mellanmål var tredje timme, om man vill gå ner i vikt. Som så allt för många tyvärr maniskt gör och räknar timmar. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål. Puh säger jag! Och det är det här Ulrika nu hävdar motsatsen – om du äter en frukost kl 08:00, kommer du ha bäst förbränning kl 11, och kan mycket väl vänta till lunch kl 12. Det förutsätter ju att du äter en stabil frukost, och sen lunch. Jag har aldrig slaviskt räknat timmar, kalorier mm utan alltid gått på sunda förnuftet. Håller koll på vad jag äter förvisso men unnar mig också en del. Maniskt hålla koll på timmar mellan målen, nä..jag äter när jag är hungrig. Men klart jag behöver något innan träningen om jag har ett tungt styrkepass. Man får ju anpassa lite efter hur mycket man tränar också så klart.

Men väldigt inspirerande föreläsning med gäster, god frukost med Ulrikas egna müsli och hälsodryck, slurp! 🙂 Mätta, glada, inspirerade med en väldigt fin goodibag och Ulrikas bok under armen så blev det minst sagt en kickstart! Ser framemot läsa Ulrikas bok och hitta lite nya goda nyttiga recept. 🙂

Kaffe? Te? Kaffe? 🙂  Bild Tanja Fylking

Fylking & Modig radarparet 🙂

Alltså titta bara vilken underbar frukost vi fick! Tror jag det, vore ju konstigt om vi fick en Egg Mc Bacon eller nåt! 🙂

Inspirations och energi – Ulrika tog fram sina gamla jeans! Svårt att tro att dom jeansen har Ulrika en gång haft då hon vägde 96 kilo.

Tack Ulrika för bästa starten på dagen!

 

 

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Kickstart

  1. MikeRitle skriver:

    [url=https://writemyessay.us.com/]websites that write essays for you[/url] [url=https://loansforbadcredit.us.com/]https://loansforbadcredit.us.com/[/url]

  2. tomsskobillig skriver:

    Bo Fredriksson, som äger Smedjegatan 6 hade bara 30 sidor kvar i boken sa han, som han läste långsamt för att det inte skulle ta slut.
    http://www.heathersontheriver.com/tomsnorway.asp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*