Let´s Dance Grand Hotel Efterfest 2014

Han vann! Benjamin!! HURRA!! Så värd det och jag ringde nog 4-5 gånger och röstade! För mig fanns ingen annan vinnare, även fast jag älskar Steffo. Men Benjamin är en klass för sig! Med utstrålning och karisma som är få förunnat och artister på samma nivå som Benjamin, som dessutom bara är 16 år, har vi inte många av i Sverige. Världsklass var ordet! Benjamin tror jag lika gärna kan slå internationellt om han fortsätter så här!

Jag mådde riktigt bra på kvällen efter nattens händelse och lugn dag hemma var nog räddningen. Jag är på benen igen. Vi började också kvällen med Let´s Dance och middag framför tvn, vilket för oss båda ibland kan kännas lyx, att just få vara hemma i tv-soffan istället. Men sen tog vi oss in på den nalkande, rafflande efterfesten som hölls på Grand Hotels vackra Spegelsal och mötte upp Fru Bagge Wahlgren och andra goa vänner, bästa kollegor, dansarna, deltagare och två väldigt glada vinnare Benji och Sigrid!

IMG_6400 IMG_6425 christer therese modig

Black and white – Mr & Mrs Modig on their way to the red carpet.

IMG_6501 IMG_6503 IMG_6436

Herr Fylking med dotter Tove ovan och min vapendragare Mathias från Fremantle med sin vackra Jonna i vacker klänning även den från Pernilla Wahlgren Collection.

IMG_6435

IMG_6438

Fru Bagge-Wahlgren direkt från IDOL-inspelning som vi har nu hela helgen och nedan vår duktiga TV4-hallåa Thomas Hindersson som slapp jobba ikväll och fick festa istället. 🙂

IMG_6470 IMG_6442 IMG_6502 IMG_6452 IMG_6455 IMG_6461

Duktiga Benjamin och Sigrid! Rörligt hittar ni på min insta – ”Tess ModigIMG_6467 IMG_6465 IMG_6464

Efter moget överläggande följde vi inte med på efter,efterfesten på W. Det är ju en dag imorgon också! 😉

Tack @letsdanceofficial @tv4 @reliableproduction Nästa stora finalfest, i den här klassen, blir väl nästan Idol va? 😉

tess modig

 

 

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Let´s Dance Grand Hotel Efterfest 2014

  1. skotoms skriver:

    Multicultural Diversity is the new buzz word being used across thecountry and within the federal government. This subject has been thetopic of numerous books, articles, and training programs ineducation, private industry and in Washington, DC. The changes itproposes promise to affect all of us as Americans, and particularlyas federal government employees, for decades to come. I have beenfollowing multicultural diversity with interest for the last severalyears, learning about it in training programs, reading about it inarticles from the private sector and participating in running some ofthe training myself. As a result, I have reached the conclusion thatmulticultural diversity is an issue that needs to be accuratelydefined and examined in the private sector and in government as weprogress toward our common goal of equality in the work force.
    https://www.ebankcbtrege.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida