We keep doing it

And we’re doing it together.

Herregud, vi är redan inne på 6 veckan på vårt ökade träningsfokus! Älskar det! Söndagen trots påskledigheten tog vi Body Pump ute i SATS Värmdö. Måndagen sprang vi 8 km.  Tisdagen, igår, är lika med personlig träning med Paul. Och underskatta inte den här cykeln vi har på SATS Hötorget! Som jag helt ärlig själv trott varit en uppvärmningscykel mer skonsam sådann. Dom står oftast tomma har jag märkt, när jag varit här iallafall, och kanske många precis som jag inte tänkt på dom och förstått dom. Jo visst, lugnt kan man ju ta om man vill, och bra då man till skillnad från vanlig cykel får med sig armar, axlar här el så gör man som Paul. Drar på motstånd och klockar oss på intervaller! 50 sekunder i Max speed, vilar 20 sek! Detta X 4! Som avslutning av vårt pass!! Ok! Jag har helt annan uppfattning av denna cykel! Den.är.grym! Nästan så jag skulle vilja ha en hemma.:) Står precis vid stora gruppträningssalen, bakom konditionsdelen vid roddmaskinerna. 

   Bild från SATS Värmdö Body Pump Söndags. Nytt klipp ute på min Insta också med mer träning! @tessmodig #temotraining 🙂 

 Nä, på min Insta sa jag, bilden är inte klickbar!:)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.