Den 5 november, den 15:e omgången av Premier League 2022/23, slog Manchester City Fulham med 2-1 hemma, Alvarez gjorde 1 mål och Haaland gjorde en straffspark.

I den 17:e minuten gjorde Gündoğan en direktpassning, och Alvarez sköt in i nätet från 12 meter på höger sida av straffområdet. I den 28:e minuten fällde Cancelo Wilson i straffområdet, och Pereira gjorde en straff för Fulham, 1-1. I andra halvlek gjorde De Bruyne en diagonal passning från vänster, och Haaland gjorde mål med en nick, men det dömdes bort för offside. I den 95:e minuten snubblade Robinson över De Bruyne i straffområdet. Harland i sin fotbollströjor Manchester City tog en straffspark i det nedre vänstra hörnet. Manchester City vann med 2-1.

Manchester City har konfronterat Fulham 18 gånger, med 15 segrar och 3 oavgjorda. Med den här segern har Manchester City 1 poäng mer än Arsenal, toppar tillfälligt rankingen. Manchester City och Arsenal har ännu inte möts den här säsongen. Kommer Manchester City att uppnå tre raka Premier League-titlar vid slutet av säsongen eller kommer Arsenal att vinna Premier League-titeln igen efter 19 år?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *