Arsenal 1-0 Chelsea, tillbaka till toppen av Premier League-rankingen

Den 6 november, den 15:e omgången av Premier League 2022/23, konfronterade Arsenal Chelsea i ”London Derby”. Chelsea förlorade mot Arsenal med 0-1 hemma. Gabriel i sin fotbollströjor Arsenal gjorde det enda målet. Chelsea drabbades av en förlustserie på fyra matcher, medan Arsenal återvände till förstaplatsen i Premier League.

I den 63:e minuten gjorde Arsenal en passning från högra hörnet från Saka, och Gabriel gjorde ett skott från nära håll framför mål. Till sist Arsenal 1-0 Chelsea.

Efter 13 matcher hade Arsenal 11 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Arsenal passerade återigen Manchester City och rankas först i Premier League-rankingen, 2 poäng mer än Manchester City och 8 poäng mer än tredjerankade Tottenham Hotspur.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *