Arsenal fortsätter att toppa Premier League-rankingen

Den 16:e omgången av Premier League är precis över. I den senaste ställningen, Arsenal 37 poäng, Manchester City 32, Newcastle United 30, Tottenham 29.

Den 12 november besegrade Arsenal bottenrankade Wolves med 2:0 borta och fortsatte att ockupera topplatsen med 12 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. Den rankingen kommer att finnas kvar till jul, Gunners i röd och vit fotbollströjor Arsenal kommer sedan att starta sin världscupresa individuellt.

Samma dag slog Brentford Manchester City med 2:1 med ett mål i den 98:e minuten, vilket gav motståndaren sitt andra nederlag i Premier League den här säsongen. Dessutom slog Newcastle United Chelsea med 1:0, på tredje plats med 30 poäng.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *