Fantastisk konfrontation, Marocko 0-0 Kroatien

Den 23 november, grupp F i fotbolls-VM, Marocko oavgjort 0-0 mot Kroatien. Den 37-årige Modric, som spelade för Real Madrid, bidrog med en bra prestation som den äldste spelaren i det kroatiska lagets historia.

I den första halvleken, 13:e minuten, blockerades Marockos högeranfall av Croatian och bollen fångades av målvakten. 16:e minuten tog Perisic ett långskott efter att ha stulit bollen på mittfältet, men bollen var något högre än ribban. Efter det trasslade de två sidorna in sig på mittfältet, varken skapade ett anfall som kunde hota motståndarens mål! 45:e minuten tog Kroatien Marockos defensiva försumlighet och spelade i straffområdet, men Vlasics skott räddades av målvakten. Första halvlek slutade 0-0.

I andra halvlek gjorde Kroatien först ett byte. Vlasic ersattes av Pasalic. I den 52:a minuten använde det kroatiska laget en hörna för att fullborda ett mål av Lovren. I den 59:e minuten gjorde Marocko ett byte, den skadade Mazrawi ersattes av nr 25 Yahya Allah. 64:e minuten fick Marocko en frispark på framsidan, men gjorde ändå inget mål. Matchen slutade 0:0.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.