Seger tillbaka till Blue&White, Argentina 2-0 Mexiko

Den 26 november, andra omgången av grupp C, besegrade Argentina Mexiko med 2-0 och vann sin första seger i Qatar World Cup. Messi och Enzo gjorde 1 mål vardera, Messi bidrog också med 1 assist. Många fans som bar fotbollströjor Messi var så exalterade och grät.

22:a minuten skyfflade Mexiko Acuña och fick ett gult kort. Rytmen i spelet var hård, de två sidorna konfronterades mellan anfall och försvar, men ingen av dem hittade ett perfekt läge att göra mål. Fansen som bar fotbollströjor Argentina var nervösa.

I den 50:e minuten fick Argentina en frispark på förstaplatsen, men Messi slog bollen för högt. 63:e minuten fick Messi en passning från Di María, sedan stoppade han bollen lite och gjorde en vacker världsvåg. 87:e minuten assisterade Messi Enzo Fernández, som kom från bänken, och gjorde mål med ett curlingskott. Till slut vann Argentina matchen med 2-0 och tog sig upp på andra plats i grupp C.

I går var det också Maradonas dödsdag. 1986 ledde Maradona Argentina till att vinna VM i Mexiko. Idag ledde Messi Argentina och slog Mexiko, gjorde sitt åttonde mål i världscupen och kvitterade Maradonas rekord.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.