Messi gjorde mål i sin 1 000:e match, Argentina 2-1 Australien

Den 3 december 2022, den åttonde finalen i Qatar World Cup, besegrade Argentina Australia 2: 1 och gick framgångsrikt in i topp 8. Detta är Messis 1 000: e match. Fans som bär fotbollströjor Messi ropade Messis namn många gånger på platsen. Han gjorde 1 mål under första halvlek och gjorde det första VM -knockout.

Under första halvlek ockuperade det argentinska laget initiativet. I den 35: e minuten fick Messi, som hade på sig den 10: e fotbollströjor Argentina, hjälp och pressade dörren. Argentina 1-0 under första halvlek.

Den 57: e minuten, De Paul rörelse i backcourt orsakade ett stort misstag av den australiska målvakten, och Julián Álvarez tog chansen och fick poäng,Argentina 2-0!64: e minuten, Messi tog bollen till det begränsade området, men han stoppades av den australiska försvararen. 77: e minuten, Goodwin i fotbollströjor Australien gjorde ett lysande skott,bollen träffade sedan Enzo Fernández och gick in i nätetAustralien 1-2. 80: e minuten passerade framgångsrika flera Arentina -spelare och sköt,men det räddades av Lisandro Martínez. Sista ögonblicket räddades ett skott från Kurol av Emiliano Martínez. Argentina 2-1 Australien kvalificerade framgångsrikt för nästa omgång. De kommer att möta Nederländerna i 1/4 -finalen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *