Spanien 1-1 Tyskland, har Tyskland fortfarande en chans att kvalificera sig?

Den 27 november, den andra omgången av grupp E i VM, Spanien 1-1 Tyskland, alla fans som bär billiga fotbollströja Tyskland kunde inte låta bli att oroa sig, kommer Tyskland fortfarande att ha en chans att kvalificera sig?

I den 22:a minuten volleyade Alba och bollen gick något utanför. I den 25:e minuten lyckades det tyska laget med kontringsrån, och Gnabry sköt utanför. I den 39:e minuten fick det tyska laget frispark och Rüdiger gjorde mål med en nick, som var offside först.

I den 56:e minuten kontrarerade det tyska laget framgångsrikt, och Kimmichs skott i straffområdet blockerades av Unai Simón. I den 62:a minuten fick Morata, som kom av bänken, ett inlägg från Alba och gjorde mål. I den 74:e minuten volleyade Musiala i straffområdet, och Unai Simón löste det tappert. I den 83:e minuten sköt centern Füllkrug, som kom från bänken för det tyska laget, ilsket i straffområdet. Spanien 1-1 Tyskland med mål gjorda av avbytande spelare från båda sidor.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *