Manchester Uniteds form är het, Tottenhams ranking är pinsam

Efter att Ronaldo tagit av sig billiga fotbollströja Manchester United och lämnat laget har Manchester United vunnit många segrar på planen och ligger just nu på tredje plats. Man kan nästan säga att Manchester United för närvarande är det bästa laget i BIG6. Matchen mot Crystal Palace visade att lagets goda samarbete gjorde även fansen fulla av hopp. Så vad är problemet med Manchester United? Det största problemet kan vara att styrkan hos avbytarspelarna är för långt ifrån styrkan hos de nuvarande 11 startande spelarna. När någon nyckelspelare är skadad, kan avbytarspelarna inte säkerställa att laget upprätthåller en betydande stridseffektivitet.

Tottenham är i en besvärlig position den här säsongen. Rankingmässigt är det inte så illa, och det finns fortfarande hopp om att tävla om fjärdeplatsen. Men på det stora hela kan många fans som bär billiga fotbollströja Tottenham Hotspur inte se var lagets hopp finns. De har inte många unga spelare som Chelsea för att ge fansen något hopp. Och tränare Conte kommer sannolikt att lämna nästa säsong, och laget saknar en andlig guide som Arsenal och vet inte vart de ska ta vägen. Verkar som att oavsett nu eller framtid visar Tottenham mindre kraft och potential än de andra lagen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *