Premier League: Arsenal oavgjort, Tottenham-förlust

Den 11 februari bevittnade fans som bar fotbollströjor Arsenal på lagets hemmaplan att Arsenal, som för närvarande är rankat etta i Premier League, blev oavgjort 1:1 av Brentford. Samma dag var fans som bar billiga fotbollströja Tottenham Hotspur mer deprimerade när Tottenham förlorade 1:4 mot Leicester City.

Förra omgången förlorade Arsenal med 0:1 mot Everton som kämpade om nedflyttning. Den här gången spelade de mot Brentford på hemmaplan. New aid Trossard kom av bänken, fick ett inlägg från Saka och gjorde mål i den 66:e minuten. Detta är hans första mål sedan han kom till Arsenal. 8 minuter senare gjorde Brentfords ledande anfallare Tony mål med en nick och kvitterade till 1:1.

Tottenham spelade mot Leicester City samma dag. 14:e minuten, medan en hörna, Bentancur gjorde, Tottenham 1-0. 23:e minuten, Leicester City gjorde också mål medan en hörna, 1:1. 2 minuter senare, medan Tottenham visade ett tomt försvar, var Madison omarkerad i straffområdet, gjorde mål från en nära hörna, Leicester City 2:1. På stopptid i första halvlek gjorde Ihaianacho ett överraskande skott, Leicester City 3:1. 81:a minuten, Barnes gjorde mål, Leicester City fastställde ställningen till 4:1.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *