Champions League: 1/8-finaler, AC Milan slog Tottenham med 1-0

Den 14 februari startade kvartsfinalerna i UEFA Champions League 2022-23 på Alla hjärtans dag. AC Milan, som varit i en nedgång den senaste tiden, besegrade Tottenham med 1-0 med Brahim Díaz mål. De fans som bär billiga fotbollströja AC Milan har fått sin Alla hjärtans dag-present.

7:e minuten inledde AC Milan anfallet med en lång passning, Theo gjorde sig av med C-Romeros försvar och sköt från en liten vinkel, men det räddades av målvakten, sedan nickade Díaz och sparkade, med två på varandra följande tilläggsskott som slutligen gjordes, AC Milan 1-0. Innan halvtid gjorde Son Heung-Min i fotbollströjor Tottenham Hotspur ett kraftfullt skott med sin fördel av fart men det räddades, sedan träffade Kanes tilläggsskott ribban.

Tävlingen i andra omgången mellan de två kommer att hållas på Tottenhams hemmaplan den 8 mars. Denna seger gjorde det möjligt för AC Milan att ta ledningen. Det var också första gången på tio år för dem att vinna igen i knockout-stadiet av Champions League, sedan de i februari 2013 besegrade Barcelona i La Liga med 2-0 i 1/8-finalen i UEFA Champions League 2012-2013.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *