Ligue 1: Paris Saint-Germain 3:0 Marseille, 2 assist och 1 skott från Messi, 1 assist och 2 skott av Mbappé

Den 26 februari, 25:e omgången av France Derby, slog Paris Saint-Germain det andra rankade Marseille med 3-0 på bortaplan. Samarbetet mellan Messi och Mbappé i billiga fotbollströja Paris Saint-Germain var perfekt: Messi gjorde 1 mål och assisterade Mbappé två gånger och gjorde det 700:e målet i sin klubbkarriär; Mbappé gjorde 2 mål och 1 assist för Messi och gjorde sitt 200:e mål för Paris.

Neymar frånvarande på grund av skada använde Paris en 3-5-2-uppställning. De två wingbackarna var Mendes och Mujelle. 25:e minuten skickade Messi en utsökt direktpassning, Mbappé bröt sig in i straffområdet och gjorde mål, Paris Saint-Germain 1-0! 29:e minuten samarbetade Mbappé med Mendes till vänster, och bröt sig sedan in i straffområdet och gjorde en passning, Messi var på plats i tid och tryckte enkelt och gjorde mål, Paris Saint-Germain 2-0! 55:e minuten, Mbappé returnerade en passning till Messi och flyttade snabbt fram till vänster, sedan skickade Messi honom en utsökt passning, Mbappé sköt och gjorde mål, Paris Saint-Germain 3-0!

Alla fans som bar en billiga fotbollströja Messi firade det 700:e målet i Messis klubbkarriär. Medan han bar Barcelona-tröjan gjorde han 672 mål för Barcelona, sedan 28 mål för Paris. Sedan 2013 har Messi dessutom toppat listan med 142 assist, De Bruyne rankad tvåa med 128 assist, Muller rankad trea med 127 assist, Di Maria rankad fyra med 107 assist. Denna säsong, Messi och De Bruyne oavgjort med 12 assist, Neymar rankad 3:a med 11 assist.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *