FA-cupen: Manchester City 3:0 Bristol City avancerade till topp 8, Foden 2 mål, De Bruyne 1 mål

Den 28 februari, i 1/8-finalen i FA-cupen, besegrade Manchester City Bristol City med 3-0 och gick vidare till kvartsfinal. Alla fans som bär billiga fotbollströja Manchester City tror att Manchester City kommer att vinna trofén.

7:e minuten gjorde Mahrez ett inlägg framför mål, Foden flankerade och tryckte in målet. 74:e minuten passade Alvarez, Foden tryckte och träffade försvararen och bollen studsade i mål. 81:a minuten gick Glarish över och De Bruyne sköt snabbt från långt håll och gjorde mål. Manchester City 3:0 för att vinna matchen.

Enligt officiella nyheter, den 28:e omgången av Premier League, ursprungligen planerad till den 18:e mars Liverpool mot Fulham, Manchester United mot Brighton, den 19:e mars Manchester City mot West Ham, men eftersom Brighton, Manchester City, Fulham gick vidare till FA-cupens nästa omgången kommer de tre Premier League-matcherna att skjutas upp. Det kan vara goda nyheter för fans som bär de billiga fotbollströja Liverpool.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *