Europa League: Manchester United 4-1 Real Betis

Den 9 mars, första omgången av Europa Leagues 1/8-final, besegrade Premier League-jätten Manchester United La Liga-laget Real Betis med 4-1 på Old Trafford. Rashford, Anthony, Bruno Fernandes, Weghorst gjorde 1 mål vardera. Efter Manchester Uniteds 0-7-förlust är denna seger ganska viktig för både laget och fansen som bär billiga fotbollströja Manchester United.

6:e minuten korsade Bruno Fernandes bollen från höger, Rashford stoppade bollen och förbi försvararen, sköt sedan med högerfot och gjorde mål från närmsta hörnet, Manchester United 1-0! 33:e minuten fick Ayoze Pérez i billiga fotbollströja Real Betis en passning från Enrique på höger sida av straffområdet, han stoppade bollen med bröstet, sköt sedan med högerfoten och gjorde mål från bortre hörnet. Real Betis 1-1!

I andra halvlek, 53:e minuten, passade Bruno Fernandes bollen till höger framför straffområdet, Anthony stoppade den och skar in, sköt sedan med vänsterfoten från bortre hörnet och gjorde mål, Manchester United 2-1! 58:e minuten körde Luke Shaw en vänsterhörna in i straffområdet, Bruno Fernandes, som rundades från mitten till den främre punkten, nickade in från det närmaste hörnet, Manchester United 3-1! 82:a minuten, Manchester United gjorde en passning från vänster, McTominays skott från föregående punkt men räddad av Bravo, sedan följde Weghorst upp med ett tilläggsskott och gjorde sitt första mål på Old Trafford, Manchester United 4-1 Real Betis!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *