Champions League: Manchester City 7-0 RB Leipzig, 5 mål från Haaland

Den 14 mars, andra omgången av UEFA Champions Leagues 1/8-final, slog Manchester City Leipzig med 7-0 på hemmaplan och gick vidare till kvartsfinal, Harland gjorde 5 mål, Gundogan och De Bruyne vardera 1 mål. Fans som bär billiga fotbollströja Manchester City frossade i det blå havet hemma!

Spelarna i RB Leipzig-tröjan hittade knappast några bra målchanser. 19:e minuten tog Manchester City en vänsterhörna av Grealish, sedan träffade bollen Henrichs arm. Domaren kollade VAR och gav MC en straffspark. Harland tog det och gjorde mål, Manchester City 1:0! 24:e minuten, Akanji snappade upp bollen på mittfältet, Harland nickade och De Bruyne avancerade med bollen till toppen av straffområdet och sköt sedan kraftigt med vänsterfoten men missade, sedan nickade Harland in den med en nick, Manchester City 2:0! Stopptid, Grealish tog en vänsterhörna, Dias missade målet med en nick, sedan gjorde Harland ett tilläggsskott och gjorde mål, Manchester City 3:0! 49:e minuten slog Grealish tillbaka från vänster sida av straffområdet. Gundogan stoppade bollen och gjorde sig av med försvaret, sköt sedan med vänsterfoten och gjorde mål, Manchester City 4-0! 53:e minuten, Manchester City tog en hörna från höger, Bernardo Silva nickade, sedan nickade Haaland men blev blockerad, Akanji fick bollen med höger fot men blev blockerad igen, Haaland sköt sedan med vänster fot och gjorde mål, Manchester City 5-0! 57:e minuten slog Mahrez en passning från höger. Akanji träffade målet med höger fot men blev räddad. Sedan gjorde Harland ett tilläggsskott och gjorde mål, Manchester City 6-0! Stopptid, Mahrez gjorde ett inlägg från höger, sedan gjorde De Bruyne ett skott på lång håll högst upp i straffområdet, Manchester City 7-0!

Hittills den här säsongen har Haaland gjort 39 mål för Manchester City i alla tävlingar. Den norske stjärnan slog rekordet i lagets historia och blev Manchester City-spelaren med flest mål på en enda säsong. Den unge mannen i fotbollströjor Manchester City nr 9 blev den tredje spelaren att göra 5 mål i en enda match i Champions League efter Messi och Adriano, och han är bara 23 år gammal nu.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *