Premier League: Arsenal 4-1 Crystal Palace, 2 mål och 1 assist från Saka

Den 19 mars, den 28:e omgången av Premier League, vann Arsenal Crystal Palace med 4-1 på hemmaplan. Saka, klädd i fotbollströjor Arsenal nr. 7, bidrog med 2 mål och 1 assist, Martinelli och Xhaka med 1 mål vardera. Schlupp klädd i kristallpalatströjan gjorde 1 mål. Arsenal tog 6 raka segrar i Premier League och besegrade Crystal Palace på hemmaplan för första gången. Med 12 mål och 10 assist i Premier League blev Saka den första spelaren att ha denna prestation i Premier League den här säsongen.

Första målet kom i 28:e minuten, Ben-White passade bollen till höger, Saka tog den och passade den, Martinelli tog emot den med en snabb justering och sköt till mål, Arsenal 1-0! 43:e minuten fick Ben-White bollen till höger, Saka kom till lilla straffområdet och gjorde ett lågt skott, Arsenal 2-0! 55:e minuten skickade Xhaka ett inlägg från vänster sida av framplanen, Trossard tog den och skickade tillbaka den till Xhaka, sedan sköt Xhaka och gjorde mål, Arsenal 3-0! 63:e minuten, Crystal Palaces hörna, Schlupp gjorde den, Crystal Palace 1:3! 65:e minuten ersatte Arsenals lag, TIerney och Jesus Zinchenko och Trossard. 74:e minuten fick TIerney kortpassningen från Jesus, han svepte in bollen till mitten, Saka följde efter och sköt, Arsenal 4-1! 82:a minuten hade Arsenal Smith Rowe och Jorginho ersatte Martinelli och Ben White. 86:e minuten, Arsenal hade Kiwior ersatt Gabriel, detta är hans första show i Premier League. Till slut vann Arsenal Crystal Palace med 4-1 hemma, fortfarande på första plats i Premier League med 8 poäng mer än Manchester City.

Det är bara 10 matcher kvar för Arsenal i Premier League den här säsongen, de kommer att möta Manchester City, Chelsea, Liverpool och Newcastle. Eftersom Arsenal nu kan lägga all sin energi i Premier League, tror alla fans som bär billiga fotbollströja Arsenal att Arsenal är mycket sannolikt att få trofén den här säsongen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *